Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy egy ideje...

Miért van az, hogy egy ideje bármikor ha megébredek éjszaka, reggel erős szorongás kap el és nem tudok visszaaludni?

Figyelt kérdés
Régebben nagyon jó alvó voltam az ébredés után ha szabadnapos voltam mindig könnyen visszatudtam aludni es feltöltődtem de mostanában képtelen vagyok kipihennk magam a szorongás miatt.

2022. ápr. 14. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vagy fordítva. Nem pihened ki magad, ezért szorongsz, enyhe depressziód van. Gyenge altató teát próbálj ki.

Milyen az étkezésed, életformád?

2022. ápr. 14. 06:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy te is fejlodsz, valtozol, oregszel ugy a szorongasod is/depressziod is/mentalis problemad is.

Velem is allandoan vannak ujabb meg ujabb tipusu tunetek. Most a legujabb a hanyinger este meg reggel meg a fejfajas es a nehezen elalvas. Pedig en 1 honapja meg az elott ilyen 13 orakat aludtam. Most meg csak 4-6 orakat.

2022. ápr. 14. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Velem is pont ez van.
2022. ápr. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!