Wllbutrin, vagy Elontril (Bupropion) segíthet szorongáson és pánikbetegségen?
Figyelt kérdés
Ismertek olyan embert akinek ez a hatóanyag segített? Akár úgy, hogy kapott mellé másik antidepresszánst?
Az SSRI-től folyton éhes vagyok, és vagy szenvedek, vagy hízom. Egyiket sem akarom.
2022. ápr. 11. 11:29
1/6 anonim válasza:
Nekem depresszión segített. Szorongáson nem. Étvágyat csökkentett. Cymbalta SNRI lehet jó, ha étvágycsökkentő gyógyszert akarsz. 6 kg-ot fogytam vele. Anyu is szedte, ő is fogyott tőle.
2/6 anonim válasza:
nem a gyógyszertől hízol, hanem attól, amit megeszel, mivel sajnos emelik az étvágyat többet eszel.
vagy dietetikussal összeállítasz egy étrendet vagy gyógyszert váltasz.
amúgy a wellbutrintól nem lesz akkora éhségérzeted, mint egy ssri-re, de a libidódat lecsökkentheti.
igazából ha egy hónapig szeded kiderül, hogy beválik-e.
remélem jobban leszel
3/6 anonim válasza:
Csak depire volt jó, de arra nagyon.
Nekem emelte a libidómat.
4/6 anonim válasza:
Elontril arra volt jó hogy hazavágja alibidót
5/6 anonim válasza:
Stimulál, inkább jobban szoktak tőle szorongani az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!