Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire kötelező nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kötelező nálatok a szülők látogatása?

Figyelt kérdés

Akik azért annyira nem laknak messze.

Őszintén én unom már a torturát h havonta hazajár kötelezően 8.éve.

Bármi van / lenne itt, figyelni kell h a havi egy hétvége meglegyen. Nem beszélve h 48km az egész és ilyenkor a szüleivel egy szobában alszunk.

2023. jan. 17. 21:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Te ne menj el vele, vagy csak ritkán. Nem illik neki megtiltani és ha ő vágyik látni őket havonta mit tehetsz? Semmit.
2023. jan. 17. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
15%

Rossz vége is lehet ennek:

[link]

Vagy a régi kedvencem a témában:

"az a férfi aki magát vacsorára meghívatja

szégyell mer jól tudja hogy veled saját magát szívatja

inkább dicséri a f*szom kaját és az anyád haját

mint hogy sunyin kúszva törölje fel egy étterem talaját

a részeges apádnak pedig sűrűn hajtogatja

miközben anyád a zsírúj műfogsorát mutogatja

hogy a lányuk akár egy angyal olyan gyönyörűűűű

(hál'istennek a mennyországban minden buli zártkörű)

az öreg mosolyog jól tudja csak cicomázom a szart

és még csak hazudnom se kell, "láttál már szent képen angyalt?"

2023. jan. 17. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk annak fényében, hogy egy szobában kell velük aludnotok és közel laknak, ez elég furcsa.
2023. jan. 17. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelező, de pl én is vágyom rá, hogy havonta egyszer hazamenjek és egy hétvégét eltöltsek velük. Valószínűleg jó a párod kapcsolata is a szüleivel, hiszen ha nem így lenne, nem menne vagy nem olyan gyakran. Addig látogassuk őket, amíg tudjuk. Neked nem kötelező vele menni, ha nem szeretnél. Az egy szobában való alvás valóban fura :)
2023. jan. 17. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Én is havonta 1-2× hazamegyek a kislányommal 2-3 napra. Párom ilyenkor nem jön.
2023. jan. 17. 21:32
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

"Őszintén én unom már a torturát h havonta hazajár kötelezően 8.éve."

Amíg te nem tudsz leszakadni a szüleidről, kötelező módon nekik kell ugrálnod csak mert nekik vállalkozásuk van, az van amit ők mondanak, ès mindig mindennek úgy kell lennie, ahogy nekik jók, ès mindig úgy kell intèznetek az èletetek, hogy tudjatok ott "segíteni", addig te meg ne szólalj! Bírd csak szèpen ki azt a havi egy nyüves hètvègèt!

2023. jan. 17. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezeknek a kérdéseknek mi értelme? Kaptál ötmillió választ. Mi változott? Semmi.

Az egész nyomorult kapcsolatod abnormális. Miért pont ebben ne lenne az?

Vagy pont az zavar, hogy ebben pont a csajod, mint a többség? Ennyire érthetetlen, ha ő szereti a szüleit?

2023. jan. 17. 21:58
 8/14 anonim ***** válasza:
47%
Semennyire. Akkor megyünk amikor akarunk, ilyenkor ált. dolgunk van arra
2023. jan. 17. 22:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tiltom őt és nem arról van szó hogy nem tudom elfoglalni magam. Annyira nem jó a viszonya, folyamatosan panaszkodik h h bánt vele anyja ( majdnem megölte) stb mennyire nem támogatták még akkor se mikor csak lelkileg kellett volna biztatni..őt évi 2x ha eljönnek anyjáék meglátogatni be akkor se csak úgy.. már mondtam ha én vagyok az oka elmegyek otthonról addig.. de nem jönnek
2023. jan. 17. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
68%
Tök mindegy, ő akar menni ès pont. Bírd ki. Mondom, majd akkor arcoskodj, ha te leválsz a szüleidről, ès nem tőlük függsz.
2023. jan. 17. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!