Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mivel toltotok egy atlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel toltotok egy atlag szombati napot szinglikent es parkapcsolatban elve?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy ilyen huvos, kodos napon😄

Hogy nez ki a napi rutin, pl egyutt keltek-e fel, vagy ha szingli vagy akkor is felkelsz-e ebresztore vagy akkor, amikor ebredsz, ha mind a ket allapotban eltel mostanaban, mennyi kulonbseg van a ketto kozott?

En pl szinglikent szerettem hetvegen is ebresztore kelni, idoben, de kapcsolatban altalaban kb egyszerre ebredunk fel a parommal es egyutt kelunk fel, megkavezunk egyutt, stb. Picit beszelgetunk az erkelyen. Reggelizni nem szoktunk, de aki igen, ok gondolom megreggeliznek egyutt? Mi a kave utan, ha nincs kimondott kozos programunk, vagy valami dolgunk, megy mindenki a maga dolgara, de kozben beszelgetunk egymassal egesz nap, csak nem egyutt csinalunk valamit.

2023. jan. 14. 08:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
U.i ha baratnos programot akarok, ugyanúgy elmegyek. Tehát megvannak a közös programok, de nem a vagyunk összenőve, van külön program is, baratnős. Shoppingolni sem hívom el magammal pl soha mert csak idegesítene, hogy ott van. 😄 tehet élem/éljük az életünket, ahogy kedvünk tartja.
2023. jan. 14. 10:05
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Szingliként:suli/túlóra, edzés és/vagy döglés, tiktokkozás, olvasás, túra, mama-látogatás (bár az inkább vasárnaponként),találkozás baráttal/ismerőssel, esetleg este bulizás ismerőssel/baráttal.

Párkapcsolatban: ugyanezek nagyjából, csak plusz ott van a szexelés is😃

Mellesleg úgy teljesen szingli soha nem voltam. Ha nem voltam épp felvállalt, kimondott párkapcsolatban, akkor volt helyette situationshippem, mint most is. Csak a mostanival nem találkozom és nem beszélgetek annyit, így most jobban érzem azt, hogy szingli vagyok.

23/L

2023. jan. 14. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szombaton szoktam takarítani (nagy ház, így ez kb. 2-3 óra), kutyákkal sétálni, edzeni, filmezni, netezni stb. Párommal pedig csinálunk valami közös programot.
2023. jan. 14. 10:37
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Bevásárolok (ez már kész), most zuhanyozom mindjárt, aztán vendégségbe megyek a családtagjaimhoz (italokat és mindent ami nem a főfogáshoz tartozik, azt én viszem), kajálunk, játsszunk, cicával is szórakozunk kicsit, aztán hazajövök, az itteni cicákkal is játszom kicsit, aztán gépezek, gyakorin bosszantom a prolikat, játszom valami retro játékkal, fürdés/zuhany, vacsora, filmnézés, alvás.
2023. jan. 14. 10:57
 15/20 anonim ***** válasza:
94%

Szingliként nyomnám a Fortnite -ot egész nap szombatonként. Házasként gyerekkel már nem tehetem meg :( Mert a gyerek elfoglalja mindig a PS-t.

34 n

2023. jan. 14. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy országos állatvédő alapítvány egyik vezető önkéntese vagyok. Hétvégén is jönnek segítségkérések, emailek, messenger üzenetek. Ezeket szingliként, és most párkapcsolatban is ugyanúgy kezelem hétvégén is, ha a többi önkéntes nem ér rá. Szingliként és párkapcsolatban is hétvégére hagytam a takarítást, ruhamosást, teregetést, mert hétköznap nincs rá idő. Szingliként és párkapcsolatban is szoktam hétvégén barátokkal találkozni, vagy saját magamra énidőt fordítani (vásárlás, sarokreszelés, hosszabb bőrápolási rutin, stb). Ami igazán különbség, hogy párkapcsolatban a másik felemmel is szervezünk közös programokat, illetve hogy több kaját főzök a hétvégén.
2023. jan. 14. 12:10
 17/20 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk barátnőm végig dögli a vasárnap délelőttöt és amikor van 5perce biztos lefekszik..és mivel kis lakásban lakunk zörögni nem akarok mivel én 7 8 közt kelek így tvzek míg felkel. Utána órát ül a wcn..
2023. jan. 14. 20:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Tekerek egy jó cigit és áldom az eget, hogy 3 év után újra szabad vagyok komprumisszumok nélkül:D
2023. jan. 14. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy filmet nézek egy átlagos szombaton mind2 esetben.
2023. jan. 15. 06:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Korán kelek, mert ezt szoktam meg, de nem ébresztőre. Készítek magamnak teafőzetet. Elmegyek boltba, ha kell. Utána nekiállok a főzésnek és a takarításnak. Ilyenkor szoktam mosni és teregetni. Aztán a délután már a pihenésé, legtöbbször filmezek. Talán havi egyszer kiruccanok valahová délután, nem feltétlenül vásárolni, csak nézelődni.

Kapcsolatban annyi változna, hogy a szombat és vasárnap délután közös programmal telne, például étterem, kirándulás, nagybevásárlás, stb.

2023. jan. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!