Figyelem! A FelnƑtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Mivel toltotok egy atlag szombati napot szinglikent es parkapcsolatban elve?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy ilyen huvos, kodos napon😄

Hogy nez ki a napi rutin, pl egyutt keltek-e fel, vagy ha szingli vagy akkor is felkelsz-e ebresztore vagy akkor, amikor ebredsz, ha mind a ket allapotban eltel mostanaban, mennyi kulonbseg van a ketto kozott?

En pl szinglikent szerettem hetvegen is ebresztore kelni, idoben, de kapcsolatban altalaban kb egyszerre ebredunk fel a parommal es egyutt kelunk fel, megkavezunk egyutt, stb. Picit beszelgetunk az erkelyen. Reggelizni nem szoktunk, de aki igen, ok gondolom megreggeliznek egyutt? Mi a kave utan, ha nincs kimondott kozos programunk, vagy valami dolgunk, megy mindenki a maga dolgara, de kozben beszelgetunk egymassal egesz nap, csak nem egyutt csinalunk valamit.

2023. jan. 14. 08:09
1 2
 1/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ugyanazzal
2023. jan. 14. 08:29
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/20 anonim ***** vĂĄlasza:
43%

Szinte soha nem kelek Ă©bresztƑre mert be vagyok ĂĄllva a rutinra most mert olyan munkĂĄm van hogy mindig ugyanakkor kell kelni. HĂ©tvĂ©gĂ©n is Ă©bredek amugysem szeretem elcseszni alvĂĄssal a fĂ©l napot.

PĂĄromat (ha van)nem szeretem hogy reggel nem megy haza, mert nem tudok Ă­gy nyugodtan wc-zni meg kĂĄvĂ©val telozni netezni sem. ÁltalĂĄban rĂŒhellik hogy kavĂ©val nettel inditom a napot, de ha meg kihagyom, akkor nekem rosszak a reggeleim. Ha sikerĂŒl motivĂĄlnom h menjen haza kĂ©sƑbb talĂĄlkozzunk, akkor jĂł.

Ilyenkor tudok magamra is adni mert van idƑm pl hajfestĂ©s, körmök, arc-,hajpakolĂĄsok, de ritka ha lelĂ©p. Igy mindez sajnos kimarad gyakorta. ElmegyeĂŒnk shoppingolni mert erre is csak hĂ©tvĂ©gĂšm van idƑm hogy Ășj rucikat felsƑket vagy fehĂ©rnemƱket vegyek plusz fƑzni is vmit. Ilyenkor meg az zavar hogy amig Ă©n elköltök majd'50 ezret, a mĂĄsik meg csak kĂ­sĂ©rƑ(kĂŒlönkassza van)Ă©s Ă©n vagyok a nƑ Ă©s Ă©n költök mindig..

AzutĂĄn vagy ĂĄtmegyĂŒnk a szĂŒleihez, vagy elutazunk tesĂłjĂĄhoz, vagy ĂĄtnĂ©zĂŒnk a haverokhoz, vagy pubok, kb 2 percet sem vagyunk hĂ©tvĂ©gente, Ă­gy az ĂĄltala mrgĂ­gĂ©rt pl villanykapcsolo vagy csaptelep javĂ­tĂĄs sincs kĂ©sz lassan mĂĄr fĂ©lĂ©ve sem. Pusztul csak le a lakĂĄs mert semmire soha nincs idƑ.

Hajnalokig dorbĂ©zolunk ami azt jelenti hogy kb 48 Ăłra "buli",pörgĂ©s, örĂŒlök, ha hĂ©tfƑkre annyira össze tudom magam szedni hogy jĂłzannak Ă©s Ă©rtelmesnek nĂ©zzek ki a munkahelyen hĂ©tfƑ reggelenkĂ©nt.

Ha nincs barĂĄtom, majdnem ugyanez, csak fĂ©rfi/csaj tĂĄrsasĂĄgokkal, annyiban kĂŒlönbözik hogy van idƑm magamra is a hajamra is, bƑrĂĄpolĂĄsra is, masztira is, Ă©s vasĂĄrnaponkĂ©nt is bƑven több a pihenĂ©sem. És ĂĄltalĂĄban kezdem halĂĄlra unni magam Ă©s ettƑl depressziĂłskodni, pĂĄnikolni. SzinglikĂ©nt Ășgy jĂĄrok be a munkahelyre mint valami kiĂ©gett nƑ akinek Ă©lete sincs.

2023. jan. 14. 08:33
 3/20 anonim ***** vĂĄlasza:
46%

Jav

Kb 2 perceket sem vagyunk otthon hétvégente

2023. jan. 14. 08:43
 4/20 anonim ***** vĂĄlasza:
39%

Folyt

HabĂĄr a hĂ©tvĂ©gi utazĂĄsokat meg ilyeneket mindent Ƒ ĂĄll. Szoval valahol ki van egyenlĂ­tve a költsĂ©g

2023. jan. 14. 08:49
 5/20 Noren1989 ***** vĂĄlasza:
100%

NoshĂĄt: ĂĄltalĂĄban a szĂŒleimnĂ©l fƑzök szombatonkĂ©nt.

A program most annyiban vĂĄltozott, hogy a melĂłhoz adatot gyƱjtök helyette, nemsokĂĄ nekiĂĄllok tevƑlegesen is.

Amikor volt pĂĄrom, akkor a szombatok lazĂĄk voltak, egy laza reggeli szex utĂĄn kezdtĂŒnk magunkkal valamit, leĂŒltĂŒnk hobbizni, vagy mentĂŒnk valamerre.

Esetleg mozizni mentĂŒnk, de ahhoz ugye jĂł felhozatal kell....

2023. jan. 14. 09:00
 6/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Szombatra sokfĂ©le programom van. Vagy tĂșlĂłrĂĄzom, vagy iskolĂĄba megyek, vagy ha kivĂ©telesen egyik sem szĂŒksĂ©ges, akkor fƑzök, mosok, takarĂ­tok.
2023. jan. 14. 09:02
 7/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

2# Hat ez nem hangzik tul vidaman, de biztos van pozitiv oldala is a dolognak. En is a kavezas kozbeni netezest szeretem, ha valami laza tema van, akkor beszelgetni is szeretek, azt utalom csak, ha ilyenkor jut eszebe valami fontos tema, amirol kell beszelgetnunk, ez lehet akar csak a delutani bevasarlas megbeszelese is, de ilyenekre nem tudok koncentralni olyan koran :D

5# Valoban a mozi nem sok erdekeset kinal mostanaban, mi sem voltunk mar evek ota szerintem. Mondjuk elo vagyunk fizetve gyakorlatilag az osszes streaming platformra, legalabb azt kihasznaljuk, de semmi olyat nem lattunk ezer eve, amire azt mondtuk volna, hogy ezt jo lett volna moziban latni.

2023. jan. 14. 09:14
 8/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
MindkĂ©t esetben munkĂĄval. Ha valamiĂ©rt Ășgy alakulna, hogy nem dolgoznĂ©k, eszembe nem jutna Ă©bresztƑre kelni, se pĂĄrral, se pĂĄr nĂ©lkĂŒl.
2023. jan. 14. 09:53
 9/20 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Jezus; 11 Ă©ve vagyok kapcsolatban, szerintem teljesen ugyanĂșgy csinĂĄlnĂ©k mindent, csak egyedĂŒl.

PĂ©ldĂĄul ma is lement vidĂ©kre, ergo egyedĂŒl vagyok, de ugyanĂșgy keltem, ugyanaz a rutinom, mint vele. Nem is Ă©rtem ezt se pl:

“nem tudok Ă­gy nyugodtan wc-zni meg kĂĄvĂ©val telozni netezni sem.”

-miĂ©rt nem? VoltĂĄl mĂĄr hosszĂș kapcsolatban? Mert sztem ez max kapcsolat eleji szakasz. Én is, Ă©s pĂĄrom is ugyanĂ­gy indĂ­tjuk a reggelt, ahogy leĂ­rtad. EgyĂ©bkĂ©nt is akkor teszek pakolĂĄst magamra amikor akarok.

Az egyetlen dolog amĂșgy, ami mĂĄskĂ©pp menne nĂĄlam ha szingli lennnĂ©k, hogy többet jĂ rnĂ©k el buliba, srĂĄcokkal (srĂĄc haverjaim is vannak rĂ©gĂłta, de egy instant jött meghĂ­vĂĄsra este nem igazĂĄn megyek el, nincs is kedvem. Ha egyedĂŒl lennĂ©k valszeg többször kimozdulnĂ©k ad hoc is.) de ennyi.

2023. jan. 14. 10:01
 10/20 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

SzinglikĂ©nt elĂ©g unalmasan telt. Felkeltem, nem Ă©bresztƑre, mert Ă©n amĂșgy se kelek kĂ©sƑn. AztĂĄn igazĂĄbĂłl legtöbbször csak neteztem egĂ©sz nap. Ha Ă©pp volt valami csalĂĄdi esemĂ©ny arra mentem. De a barĂĄtaim nem nagyon Ă©rtek rĂĄ szombaton, mert a pĂĄrjaikkal voltak.

PĂĄrkapcsolatban nagyjĂĄbĂłl mindig egyĂŒtt kelĂŒnk. Nem mindig megyĂŒnk el valahova, akkor csak beszĂ©lgetĂŒnk, filmezĂŒnk, elvagyunk, eltelik az idƑ. Nem unatkozom vele soha :D Vagy elmegyĂŒnk Ă©tterembe pl, rossz idƑben mĂĄshova nem nagyon.

2023. jan. 14. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!