Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom lenéz és kiröhög, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lenéz és kiröhög, ez normális?

Figyelt kérdés
A barátnőm rendszeresen kiröhög és férfiatlannak tart, amiért pl. kórosan tériszonyos vagyok. Minden szabályt betartok, pl. a sárgán sem megyek át, a sebességhatárt sem lépem túl még véletlenül sem. Pár éve elmentünk korcsolyázni egy befagyott tóra és mondtam, hogy én nem megyek rá a jégre, mert beszakadhat. Azt mondta, hogy semmi kalandvágy nincs bennem és unalmas vagyok... kezdek depressziós lenni emiatt, tényleg minden nő ilyen?
2023. jan. 5. 08:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagytok egymásnak valók. Ő kalandszeretőbb. Előbb is fog megcsalni emiatt.

Keressen egy aktívabb férfit, akivel majd ütik egymást meg veszekedhetnek jókat meg csalhatják egymást.

Szóval engedd el. Mindketten normálisak vagytok csak nem illetek össze.

2023. jan. 5. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Ez nagyon nem normális. Az én párom mindenben megért engem és támogat, az a normális
2023. jan. 5. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem illetek össze ÉS mellé azért elég bunkó a barátnőd. Én is megőrülnék 2 héten belül egy hozzád hasonló személyiségű ember mellett, de ettől még nem állnék neki sértegetni, kiröhögni, megalázni. Felfognám, hogy nem ezt keresem egy társban és lezárnám, vagy na nagyon akarnám menteni a dolgot akkor is másképp kommunikálnám.

Ki tudja, lehet azért van veled mert szeret, de ez igazából lényegtelen. Tisztelet nélkül ugyanis a szeretet nem ér semmit, ő pedig egyáltalán nem tisztel.

Váltouzni nem fog. Tényleg kell ez neked?

2023. jan. 5. 10:42
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Nő. Ráadásul magyar.
2023. jan. 5. 10:48
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én betartok minden szabályt egy olyan nő mellett akinek több amolyan gizdázó-hazárdírozó exe volt de nem kapok ilyen beszólást mert tart tőle hogy ha kiakaszt még "összecsomagolom". Itt ilyen mögöttes tartalomról lehet szó hogy amolyan Boborján fazon vagy akinél az is gáz ami másnál erény. A tériszony ténye viszont egy kedvezőtlen tulajdonság amivel nem lehet nagyra magával az ember ott nem szabálybetartásról van szó ( külön kérdés a kettő)
2023. jan. 5. 11:12
 16/22 BohócKolbász ***** válasza:
92%

Nem értem hogy mi a közös pont bennetek amiért együtt vagytok. De tény hogy aki ennyire toxikus és bunkó annak nem való kapcsolat. Attól hogy szeret még el kell fogadnia hogy vannak félelmeid. Az meg közhelyes baromság hogy a férfiak nem félnek semmitől. Van aki jobban hallgat a megérzéseire. Azért kíváncsi lennék hogy neki milyen dilijei vannak amire te gondolsz agybajként.

Azt nem említetted hogy ezek a problémák amik téged illetnek zavarnak-e téged. Ahogy már írta valaki ha zavar hogy ennyire aggódós vagy akkor tenni kell ellene. Meg kell próbálni néha megszegni pár szabályt. Nem sokat, nem mindig.

2023. jan. 5. 11:22
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Te szabálykövető vagy ami nem baj.

Tudomásul kell venni ha két ember személyisége nem illik össze.

Egyik sem jó vagy rossz, csak nem illenek össze.

Barátnődnek valami Tom Cruise 2.0 lenne való. :)

https://www.youtube.com/watch?v=qY8xhCmwKOg

2023. jan. 5. 12:02
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Ennek a nőnek fogalma sincs arról, mi az hogy férfi. :) Nem veled van a baj kérdező.
2023. jan. 5. 12:52
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, miért nem lépsz ki ebből a kapcsolatból?
2023. jan. 5. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem az. Beszéélj vele értelmesen, hogy ezzel csak magát égeti.
2023. jan. 5. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!