Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom lenéz és kiröhög, ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lenéz és kiröhög, ez normális?

Figyelt kérdés
A barátnőm rendszeresen kiröhög és férfiatlannak tart, amiért pl. kórosan tériszonyos vagyok. Minden szabályt betartok, pl. a sárgán sem megyek át, a sebességhatárt sem lépem túl még véletlenül sem. Pár éve elmentünk korcsolyázni egy befagyott tóra és mondtam, hogy én nem megyek rá a jégre, mert beszakadhat. Azt mondta, hogy semmi kalandvágy nincs bennem és unalmas vagyok... kezdek depressziós lenni emiatt, tényleg minden nő ilyen?
2023. jan. 5. 08:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem. És én se mennék rá a tó jegére.
2023. jan. 5. 08:38
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Nem ilyen egy egyenrangú, egymást tisztelő, kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat.
2023. jan. 5. 08:54
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Miért lenne minden no ilyen ? Ezt ebből az egyetlen idiótából hogy sikerült leszűrni??
2023. jan. 5. 08:59
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő ilyen. Van egy rossz hírem, a barátnőd valószínűleg már nem szeret.
2023. jan. 5. 09:15
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Minden ember más. Egy tény; ez a csaj nem a Te párod! Nem azt mondom, hogy keress olyat ami pont ugyanolyan mint Te, de olyat aki ezeket a paranoiákat tolerálja, szerintem simán találnál.
2023. jan. 5. 09:19
 6/22 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tartom idiótának a barátnődet. Nekem is volt ilyesmi exem, mint te. Téged sem tartalak hülyènek, szimplán nem illetek össze.

Ő tökösebb férfira vágyik (nem feltétlen felelőtlenebbre), neked pedig egy kevésbé tökös nő való.

Az biztos, hogy nem szeret és nem tisztel, nem is tart férfinak szerintem. Én is folyton kigúnyoltam az exemet, hogy férfiatlan aztán szakítottam 3 hónap után.

2023. jan. 5. 09:20
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudom, semmiképp nem nevezném a befagyott tóra lépő embert tökösnek, inkább idiótának.

Mindig ilyen volt a lány?

2023. jan. 5. 09:45
 8/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem, normális ember nem ilyen. Nekem egy fiú barátom volt ilyen, meg is szakítottam vele a kapcsolatot. Én n is minden szabályt betartok, emiatt szerinte "stréber" vagyok, amit minden ilyen alkalommal közölt. Amikor a munkahelyemen túlóráznom kellett, akár csak egy órát is, vagy szombati munkanap volt és be kellett mennem, akkor "csicska" voltam számára.

Dobd ki ezt a mérgező nőt...

2023. jan. 5. 09:54
 9/22 anonim ***** válasza:
92%
Miért hány fok volt? Mert ha 2 hete mínusz 10 van akkor rá lehet menni, de ha közben olvadozott akkor lehetnek rejtett repedések.
2023. jan. 5. 09:54
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

Nem illetek össze! Ez alapján, amit írsz nem lehet eldönteni, hogy valóban gyengébb, érzékenyebb típus vagy-e. Ha az vagy és neked ez így jó, akkor olyan partnert keress, aki így szeret.

Ha meg neked nem jó így, akkor meg tenni kell ellene és edzeni testet lelket.

2023. jan. 5. 09:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!