Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ilyen esetben ?
Figyelt kérdés
Nem az első eset hogy semmibe veszi amire kérem míg én segítek első szóra. Ezek után csodálkozik hogy nem mondom el neki a gondjaim hanem majd megoldom ahogy tudom.
Az én is megtudnám csinálni részt most hagyjuk.
Pl: megkértem hogy tegyen rendet a fürdőben mert jön szerelő hozzánk. Én dolgozom.
Vagy közel 1éve kértem vasaljon ki pólókat nekem, mert én nem tudok szépen vasalni. Megmutattam neki hol van,azt mondta később ki vasalja, azóta is..
Próbáltam elmondani neki már..
2023. jan. 4. 10:39
2/4 anonim válasza:
Ne éljetek egy lakásban. A legtöbb probléma alapvetően ebből származik.
3/4 anonim válasza:
Az eddigi nyígásaid alapján ebben a nőben semmi sem felel meg neked. Kövér, gyereket akar, de szarik az egészségére. Lusta, trehány, nem takarít, merészel szabadság alatt pihenni is, ahelyett, hogy a te meg a szüleid seggét nyalná folyamatosan. A kérdésre meg, hogy mi a fszért vagy még mindig vele, ha ennyire nem tetszik, amit csinál, sosem adsz választ. 🤷♀️
4/4 anonim válasza:
Írnék ki róla még egy kérdést, abban a tudatban, hogy ez a lusta, dagadt, semmirekellő picha az egyetlen nő, akit fel tudtam szedni, így vele szemtől szemben kussss van, nehogy lelépjen. Az eddig is jól bevált neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!