Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen helyzetben voltál már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben voltál már, mit tettél?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatban vagyunk együtt élünk és vannak hullamvölgyeink.

Nem tudom mit tegyek..ha nem a szürke hétköznapok vannak ahol munka bolt és egyéb gondokat kell megoldani jól elvagyunk mondhatni tökéletes.

Viszont a mindennapokban nem tudunk összedolgozni, mindig a vita és a feszkó van.

Volt ilyen kapcsolatotok..érzem hogy nem jó mégsem tudom kimondani

2023. jan. 3. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Dobjátok fel a hétköznapokat. Randizzatok újból. Ha férfi vagy vigyél virágot csak úgy, ha nő főzzél valami finomat csak úgy vagy várd szexre készen. Ha férfi vagy ha haza érsz támadd le egy gyors numerára a mosógépen a kinyha asztalon a..... valami nem szokványos helyen. Ha lelkileg jól vagytok a gondokat is könnyebb megoldani.
2023. jan. 3. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
56%
1es +testileg lelkileg kielégített ffi/nő olyan mint a vaj kenyérre lehet kenni.
2023. jan. 3. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi az esély a tökéletes pár megtalálására. Ezért az optimumra kell törekedni, nem a maximumra.

Az a gond nálatok szerintem, hogy pont a szürke hétköznapokban nem tudtok egymásra számítani. Én több mint 10 évig éltem egy hasonló kapcsolatban, mire elváltunk. Ettől még neked kell látnod, hogy kihozható-e az optimum a tietekből.

2023. jan. 3. 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!