Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy be fog költözni hozzám a párom?

Figyelt kérdés

Én albérletben élek külön a szüleimtől egy lakótárssal, akivel megbeszéltük, hogy beköltözne hozzám a párom. Őt nem zavarja, külön szobánk van, jól elvannak és így olcsóbb lesz az albi is.

Viszont a szüleim nem igazán kedvelik a páromat sajnos, és nem merem nekik elmondani, hogy be fog hozzám költözni.

Tudom, hogy előbb utóbb el kell nekik mondani, nem is szeretnék az örökkévalóságig titkolózni, csak nem tudom hogyan tálaljam, hogy ne legyen belőle nagy vita... valami ötlet?:(

23L

2023. jan. 1. 20:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezesetben ne foglalkozz a velemenyukkel. Azt hittem, az a bajuk, hogy pl tudjak, hogy sokat veszekedtek, bunko a srac es egy link aki nem tanul es nem dolgozik, stb.

Ha csak csendes meg gyenge egyetemre jar, hat na, ez az o baja, remeljuk, valamit azert tud majd kezdeni magaval.

2023. jan. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!