Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van, ha akkor derül ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha akkor derül ki 100%-ra, amikor összeköltöztünk, hogy zugivó?

Figyelt kérdés

Segítőkész mindenben, kedves, de néha látni rajta,hogy ittas és érezni. De tagadja. Egyszer találtam a taskájában eldugva üveget,de nem néztem meg,mi az. Nem mertem akkor se,amikor egyeful voltam itthon. Ijesztő kutatni. 😀

Idegesit a hazugság.

2022. dec. 14. 17:54
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Kimaradt a szemcsepp a felsorolásból.

Vékony kéz és láb, hozzá nagyobb has, ez is tipikus. Betegség már van. Szívgyengeség, pajzsmirigy, enyhe cukorbetegség. Gyógyszert is szed. Azt mondta, örökletes a betegsége. Ezek után már nem hiszem..

2022. dec. 15. 14:40
 32/36 anonim ***** válasza:

30: Mi az a tüske?

Egészséges fogsor az tünet? Hogyhogy?

2022. dec. 15. 20:55
 33/36 anonim ***** válasza:
32 tüske=tömény, magasabb alkoholtartalmú feles, 4centes. A legtöbbnél általában sima kommersz sz*ar, mert az a legolcsóbb, leggazdaságosabb. Viszont hosszútávon az egészségre sokkal ártalmasabb, mint a nívósabb társaik.
2022. dec. 15. 21:48
 34/36 A kérdező kommentje:
Ugy gondolja, hogy rothadó fogak. Amelyik nem dohányzik es mossa rendszeresen, azoknál nem feltétlenül romlik látványosan a fog.
2022. dec. 16. 06:17
 35/36 anonim ***** válasza:

32.

Az idézőjel a gúnyos felhang jele.

A tüskét pedig a 33-as már leírta.

De a tüskénél van rosszabb, az otthon főzött zugpálinkák. Én már láttam hogyan készül, és a készítő még olyan is volt, aki rendes ember, szóval milyen lehet ott, ahol alapvetően prolik élnek?

2022. dec. 16. 08:35
 36/36 anonim ***** válasza:
Abban a pillanatban kidobnám.
2022. dec. 16. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!