Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van, ha akkor derül ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha akkor derül ki 100%-ra, amikor összeköltöztünk, hogy zugivó?

Figyelt kérdés

Segítőkész mindenben, kedves, de néha látni rajta,hogy ittas és érezni. De tagadja. Egyszer találtam a taskájában eldugva üveget,de nem néztem meg,mi az. Nem mertem akkor se,amikor egyeful voltam itthon. Ijesztő kutatni. 😀

Idegesit a hazugság.

2022. dec. 14. 17:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

18: 2. Basszus, most figyelek egy srácot, nem értettem, mért dugja ki 3 mp-enként a nyelvét! Csak idegesített, úgy gondoltam, ideges, és gyanakodtam, hogy mentálisan nem oké!... De tovább nem jutottam!...

De minden szituban csinálja.

Mitől függ?

1. és 4. Akkor a Bödőcs alkoholista?

3. Aztapasztaa!

2022. dec. 15. 00:14
 22/36 anonim ***** válasza:
19: Nem tudok ezeken nevetni, szerintem az alkoholizmus tragikusabb, mint amilyen vicces.:/
2022. dec. 15. 00:14
 23/36 anonim ***** válasza:
21.* De NEM minden szituban csinálja.
2022. dec. 15. 00:16
 24/36 anonim ***** válasza:

22.

Ezért is írtam, hogy viccesnek gondol történet ez, de nem vicces.

21.

Nem tudom ki az a "Bödőcs".

2022. dec. 15. 00:28
 25/36 anonim ***** válasza:

24: Bödőcs Tibor, humorista.

Zalaszentlászlón született, azt mondja, az egy alkoholista-kiképző tábor, és a standup-jai 85%-ban az alkoholisták kifigurázásáról szólnak.

https://www.youtube.com/watch?v=oq2iutGjgj0&t=16s

Akkor te meg tudod mondani egy videón arcról, ha valaki alkoholista?...

Arcvonásokból, gesztusokból?

2022. dec. 15. 02:11
 26/36 anonim ***** válasza:
#18 kivéve, ha elég intelligens, ahhoz hogy megfelelően titkolja. Kivéve ha jó a genetikája. Kivéve ha nem nyugdíjas vén f*sz/p*csa, a 30-40es korosztály ritkán nyalogatja a száját. Az erős paprika vásárlás is túlzás. Azt azért nem árt tudni, hogy alkoholista nem csak a "reggeli munkás" lehet...
2022. dec. 15. 06:36
 27/36 A kérdező kommentje:

Amúgy eszik erőset, eszik sok levest , főleg a boltit.

Sok alkoholista nem szereti az édeset és ő sem..

2022. dec. 15. 07:28
 28/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Kizárólag a leves és erőspaprika evésből általánosítani elég durva. Ha azon gondolkozol alkoholista-e, akkor talán a nyilvánvaló testi tüneteket figyeld. Az arc sok mindent elárul, a kipir
2022. dec. 15. 08:30
 29/36 anonim ***** válasza:

28 vagyok. A kipirult arc jellegzetes. Aztán a lábszár és boka ödéma, a májtünetek, hasnyálmirigy gondok, a has, stb. Hangulatváltozások is jellemzőek. És az alkohol szagát probálják elfedni, általában parfümmel, vagy sűrű fogmosás, rágó, vagy egyszerűen a sok kávéval.

De amit írtál, abból egyértelműen alkoholista. Durva, de nézz bele a táskájába, vagy otthon 1-2 rejtett zugba, ahol tarthat üveget, dobozt egyéb nyomokat. Bár szerintem felesleges a nyomozás, semmit nem érsz el vele, maximum megbizonyosodsz róla, de ezen változtatni nem fogsz tudni, addig amíg ő nem akar változtatni rajta. Márpe6a tagadás fázisában nem nagyon szoktak akarni... Dobd ki és ne pazarold rá az idődet!

2022. dec. 15. 08:41
 30/36 anonim ***** válasza:

29.

Az igazi piásnál mindig van egy "életmentő" tüske vagy a teletöltött parancsnoki lapos.

Tényleg az állandóan vörös fej is tünet, ahogy az átlagosnál hangosabban beszélés, artikulálatlanabb kiejtés... Karikás szemek, táskák szemek, homályos tekintet, vizenyős szemek, nagy "borvirágos" orr, "egészséges" fogsor.

2022. dec. 15. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!