Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van, ha akkor derül ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van, ha akkor derül ki 100%-ra, amikor összeköltöztünk, hogy zugivó?

Figyelt kérdés

Segítőkész mindenben, kedves, de néha látni rajta,hogy ittas és érezni. De tagadja. Egyszer találtam a taskájában eldugva üveget,de nem néztem meg,mi az. Nem mertem akkor se,amikor egyeful voltam itthon. Ijesztő kutatni. 😀

Idegesit a hazugság.

2022. dec. 14. 17:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt így leírod magadtól is, akkor nem értem a kérdést. Azt szeretnéd tudni most mihez kezdj, de ezt többen leírták, vagy arra vagy kíváncsi zugivó-e?
2022. dec. 14. 18:27
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod megkeseríteni az életed egy alkoholistával akkor szakíts.
2022. dec. 14. 18:28
 13/36 anonim ***** válasza:
2: Meg fog lopni.
2022. dec. 14. 23:44
 14/36 anonim ***** válasza:

6: Honnan tudja az ember, mik az alkoholisták jellemzői?

Ha az elő alkoholista, akit ismer, az a párja.

2022. dec. 14. 23:45
 15/36 anonim ***** válasza:

14.

Magyarországon előtte nem találkozott még alkoholistával? Ezt nem veszem be! Ha vennénk egy random családot vagy csak 10 embert az utcáról, 1 alkoholista vagy titokban zugivó lenne közöttük.

2022. dec. 14. 23:48
 16/36 anonim ***** válasza:

10: Lehet, hogy te is függő vagy, csak még nem ismerted fel. Az agy élmények hatására is tud függőséget jelentő vegyületeket termelni, és ösztönösen ezeket az élményeket keresed...

?

2022. dec. 14. 23:48
 17/36 anonim ***** válasza:

15: Én nem ismerek alkoholistákat. Ha valaki nem dülöngél, nem fekszik piszkosan a járdán, hanem mentális jól funkcionál, szellemi munkakörben dolgozik, nem italszagú, akkor mégis honnan lehet tudni, ha nem ismersz senkit korábbról, akiről tudod, hogy alkoholista?

Nálunk a családban senki nem iszik, nincs otthon alkoholos ital, és az ismerősi körben sincsenek olyanok.

2022. dec. 14. 23:52
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

17.

0.A SZAG! Egyszerűen leplezhetetlen, lehet ő az irodisták vezére is, érezni a szagán, hogy nem veti meg az alkoholt. Az egyik nagybátyám is ilyen volt, milliókat keres, de amint szabadságon van, onnantól 2 hétig ázik, aztán utolsó nap kijózanodik és másnap minden megy úgy, ahogy kell. De a szagát mindig lehet érezni, akkor is ha nem ivott. Egyszerűen a piásoknak tipikus "piás szaguk" van, büdösek. Ezt sokuk ügyesen leplezi parfümökkel, de azon is átüt annak aki megismeri ezt a szagot.

1.Stílus. Az alkoholisták többsége elismerően szól másokról akik sokat isznak, kulturális érdeklődésük is erősen ebbe az irányba döcög, pl. az oroszokról a vodka ugrik be elsőre.

2.A szájukat nyalogatják, feltűnően sokszor. És nem csak így picit, hanem észrevehetően.

3.Gyakran vásárolnak erőspaprikát (az alkesz munkások kivétel nélkül hegyeserőspaprikát vesznek a boltban), mert attól gyorsabban lehet józanodni, illetve esznek egész kávészemeket, mert az elnyomja a piaszagot.

4.Van legalább 1-2 viccesnek gondolt történetük a piálásról

5.A bőrük gyorsabban öregedik a pia hatására. Ez talán az egyik leggyorsabban észrevehető jegy. Cigizéssel kombinálva ők azok akik 40 évesen már sunnyoghatnának a nyugdíjas-kedvezmények alatt.

2022. dec. 15. 00:06
 19/36 anonim ***** válasza:

4-esre egy példa az alkoholista tesitanárunktól az a sztori, hogy egyszer elővette a farkát és hugyozott, de kiderült, hogy az az öv volt és belehugyozott a gatyájába, HA-HA.

Amikor részegen beborult az árokba, akkor hősi összecsapásként mesélte el - kár, hogy a fél osztály látta, ahogy egy borzasztó mulatós-slágert kornyikálva szépen "felborult" az öreg.

2022. dec. 15. 00:08
 20/36 anonim ***** válasza:
18: 1-5-ig nem tudtam.:)
2022. dec. 15. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!