Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy mondjam neki, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam neki, hogy nem szeretnék a családjával karácsonyozni?

Figyelt kérdés

Egy városban vagyunk a barátom családjával, így szinte minden napos a kontakt - részükről.

Engem az anyja ki nem állhat, konkretan áttapos rajtam, a 2 öccse is inkább csak elvisel, de semmi. Sokat próbálkoztam javítani a helyzeten, de esélytelen, olyannyira hogy már nem is akarok.

Feljött, hogy szenteste vacsora lesz az anyjáéknál,ott lesz mindenki. Nekem meg már most összeszorul a torkom, hogy a szent estét olyanokkal KELL töltenem, akik engem ki nem állhatnak. A barátom azt mondja most az egyszer kibirom, vagy legalább miatta bírjam ki. Na de mi van azzal, hogy én mit szeretnék? Jobban örülnék egy kettes vacsinak, de nyilván nem fogom letiltani a családjától.

Az én családom mindenfelé van a világban, nincs senki bejárható távban.

2022. nov. 24. 16:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Mond neki hogy kettesben akarod vele tölteni.
2022. nov. 24. 16:33
 2/25 anonim ***** válasza:
87%
Én nem mennék el. Meg is tettem hasonló esetben, nem tetszett a vendéglátó, megköszöntem a meghívást és otthon maradtam. A barátom kénytelen volt megérteni.
2022. nov. 24. 16:42
 3/25 A kérdező kommentje:
Már felhoztam, de náluk ez így szokás, nem akar lemaradni róla.
2022. nov. 24. 16:43
 4/25 anonim ***** válasza:
46%

Háát...én megértelek. De nem fontos neked a párod annyira hogy kibírd azt a 2-3 órát? Tudom! Tudom! De akkor is. Aztán még ott van a 25.-26.-a is. Akkor is lehettek kettesben.

Máskor meg nem mész. Elvégre mégis csak szenteste.

Persze azt csinálsz amit jónak gondolsz, csak leírtam a saját nézőpontomat, mivel kérdezted.

2022. nov. 24. 17:07
 5/25 anonim ***** válasza:
80%

4

Már itt közbeszólnék.

Ha külön laktok akkor a szenteste kettotoke, ti vagytok a család főleg ha gyerek is van. Gyertyagyújtás után akkor mennék el a szüleimhez ha esetleg egyedül vannak válás vagy egyéb okból.

Kibírja a pár órát????

Karácsony van, és nem tisztelik annyira hogy udvarias és normális viselkedését tanúsítsanak. Nyilván intelligencia hiánya is és rosszindulat. Miért legyen rossz a karácsonya az önző párja miatt??

2022. nov. 24. 17:11
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen családnál 10 perc is kín.. Én megértem hogy nem akarsz odamenni
2022. nov. 24. 17:13
 7/25 anonim ***** válasza:
19%
Ha nem mész ki leszel beszélve? Az olaj lenne a tűzre
2022. nov. 24. 17:22
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Ha elmegy akkor utána, de amúgy ennyiből igaz mert ez támadási felület
2022. nov. 24. 17:25
 9/25 anonim ***** válasza:
51%

Hát teljesen tok mindegy, mert a barátodnak addig fogják mondani, hogy te nem vagy a megfelelő társ, amíg le nem pattint.

Nem vagy szimpatikus és szerintem ennek oka van, csak nem írtad le (ami oké, csak ne hogy már te légy az áldozati bárány) :D

2022. nov. 24. 17:32
 10/25 anonim ***** válasza:
39%

#4-es vagyok

Még a 7-essel értek egyett. Csak ezt az indokot elfelejtettem leírni.

Magamból indultam ki. Velem anno a szüleim csinálták ugyanezt. Volt párom árva volt. Minden szenteste menni kellett az ex feleségéhez, aztán a szüleimhez. Pár órát igenis ki lehet bírni a sarokban kussolva, ha őt ez boldogabbá teszi. Máskor, az év többi napján egyedül ment.

De mondom, kinek mi.

2022. nov. 24. 17:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!