Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit teszel hogy tetszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel hogy tetszél a párodnak?

Figyelt kérdés

Neked fontos ez?

Nyilván elsősorban magadnak akarsz tetszeni meg h te h érzed magad, de azért vhol a párunknak is akarunk tetszeni.

2022. nov. 23. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Edzek, adok magamra (igényes öltözködés, ápoltság, rendszeres fodrász stb), de ez a párom előtt is így volt.
2022. nov. 23. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
Nyilván akarok tetszeni a férjemnek. De ez kimerül kb annyiban, hogy nem hagyom el magamat, ugyan úgy adok magamra, mint amikor megismerkedtünk. Nyilván itthon nem úgy takarítom a fürdőt, mint amikor randira mentünk vagy megyünk el most valahova kettesben. De nem kényelmesedtem bele a házasságba, hogy már elvett, innentől nem adok magamra vagy nem teszek a kapcsolatunkért (és ez kölcsönös). Nem csak külsőségekben. Persze ugyan úgy szeret amikor melegítőben a kertet gazolom, a "gyes-konty"-nak csúfolt frizurámmal, de emiatt nem leszek mindig melegítőben, azt is szereti ha csinos vagyok 🤷🏼‍♀️. Magam miatt is, nekem is más a kisugárzásom és a kedvem szépen felöltözve, mint kinyúlt melegítőben
2022. nov. 23. 12:05
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

"Mivel még azóta is velem van, feltételezem hogy továbbra is tetszem neki."

Amúgy az, hogy két ember huzamosabb ideje együtt van, semmit nem mond arról, mennyire jönnek be egymásnak, sőt. Most egyáltalán nem rátok szeretnék célozni (remélem, ti nem tartoztok közéjük), de amúgy holnap estig sorolhatnám azokat a párokat, akiknél ott vannak a gyerekek-hitel-közös tulajdon, de még ha ezek nincsenek is, akkor is a közös emlékek, megszokás, na meg a magánytól való félelem, amik miatt megpróbálják lenyelni, hogy olyan nagyon már nem tetszenek egymásnak.

2022. nov. 23. 12:05
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Igy kulon semmit, elotte is igenyes voltam magamra, utana is igenyes maradtam.
2022. nov. 23. 12:12
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Próbálom mindig azt a formát hozni neki amit első randin illetve ahhoz a formámhoz visszatérni.(mert ugy nem reggel kócosan vagyok olyan, de gyakorta próbálok ugyanugy sugározni)

A volt barátom miatt koltsëekbe is vertem magam, 1500 ft os hüvelymosók, intimmosók, extra illatos drága hajpakolások, minőségi lakkok, de a pasik miatti sok huszezres minuszokbol elegem lett az mellett hogy ők nem is támogatnak, es akkor IS lesnek más nőket ha te vagy a világ szexbombája is.

Ha pkuszokat akarnak ma már ugy vagyok vele annak az aki alapbol nem fogad el es pluszigényei vannak, fizesse is meg.

2022. nov. 23. 13:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Semmi konkrétat. Azért szeretett belém 12,5 éve aki vagyok, amilyen ember vagyok. Igaz, az utóbbi években a külsőm bizonyos szinten sokat változott. Előbb a meglévő túlsúlyomra sajnos ráhíztam, majd pedig az egészet lefogytam, ( életmódváltásom volt, diéta+sport), de ezt a saját egészségem miatt csináltam/ csinálom, nem miatta.

Őt nem zavarta a súlyfelesleg, alapból kövéren ismert meg. Neki ugyanaz az ember vagyok most is, már egészséges testsúllyal, és a fogyás után itt-ott maradt nyomokkal, mint kövéren voltam.

Nem vagyok műkörmözős, fodrászhozjárós, sminkelős típus sem, nem voltam és nem is leszek senki kedvéért. Az öltözködésem sem változott. Sose hordok pl szoknyát és nem vagyok pl márkab***zi sem. Lehetőleg nem horror áras, Egyszerű, kényelmes ruháim vannak, többnyire sötétebb színekkel, ahogy eddig. Alsóneműként sportmelltartókat hordok, többféle színben van, és sima bugyikat, tangát soha, semmi pénzért!!!

Főleg az egyszerű: farmer+ felső, hidegebb időben erre egy kardigán/ing az öltözködési stílusom, szandál/sportcipő/bakancs.

Itthon pedig a kényelem a fő szempont, melegítő/ mackónadrág vagy leggings+ valami felső. Nyáron boxer+ melltartó. Ennyi.

2022. nov. 23. 17:09
 17/18 anonim válasza:
15-ös, belőled maximum a tudatlanság sugárzik...
2022. nov. 23. 21:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Igazából ugyanazokat csinálom, amiket akkor is csinálnék, ha nem lennénk együtt. Igényes és ápolt vagyok, rendszeresen járok fodrászhoz, próbálom nem hagyni, hogy nagyon lenőjjön és kikopjon (színes hajam van), a saját stílusom szerint öltözködök, szerintem nagyon jó outfitjeim vannak, a párom is szereti, igyekszem kevésszer lusta lenni és unalmas ruhát felvenni (pl farmer-póló).

Talán amit pluszba csinálok miatta az az, hogy 2 naponta borotválom "ott". Ha nem lennénk együtt, akkor is rendszeresen borotválnám, de nem biztos, hogy 2 naponta, hanem mondjuk 4-5 inkább.

2022. dec. 2. 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!