Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit teszel hogy tetszél a párodnak?
Figyelt kérdés
Neked fontos ez?
Nyilván elsősorban magadnak akarsz tetszeni meg h te h érzed magad, de azért vhol a párunknak is akarunk tetszeni.
Tetszettem neki, ezért jött velem össze. Ha pluszt csinálnék, mint aki vagyok, az megjátszás lenne.
2022. nov. 23. 11:39
2/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, így szándékosan nem sokat. Magamnak felelek meg - ennek része hogy adok magamra, igényes vagyok és igyekszem az én ízlésem szerint csinosan öltözni.
Ilyen voltam amikor összejöttünk szóval feltételezem ez tetszik neki.
Ha nem tetszik neki a stílusom, akkor minek lenne velem?
2022. nov. 23. 11:44
3/18 anonim válasza:
Semmit, sőt semmi költségbe nem vetem magam fodrasszal, kormossel, nem veszek cipoket, ruhakat, sminket, se bizsukat mert mar annak is darabja 3000-5000 kozott van, parfumot se mert mar az is 10.000. fogkefe, tusfurdo, sampon, koromvagoollo, egy fedu, par farmer meg par polo, egy par cipo es kesz. Ja es dieta kizart. Kb ennyit ernek nekem a pasik, tobbet nem.
2022. nov. 23. 11:45
4/18 anonim válasza:
Szerintem attol, hogy egy fel fokkal jobban ugyelek a szepsegapolasra nem jatszom meg magam.
Amugy amire figyelek: ne legyen (annyira) zsiros a hajam amikor talalkozunk, jobban odafigyelek a testapolozasra, igyekszem tartani a sulyom.
2022. nov. 23. 11:46
5/18 anonim válasza:
Igen, a párunknak is akarunk tetszeni, és szerintem hozzátartozik egy jó a párkapcsolathoz, hogy odafigyelünk erre is. Mert oké, hogy minden bizonnyal alapból is bejössz neki, meg összességében elfogad úgy ahogy vagy. De azért biztos, hogy vannak olyan dolgok, amivel még jobban tudnál neki tetszeni. És ha ez olyasmi, ami számodra nincs nagyon komfortzónán kívül, vagy nincs nagy jelentősége, akkor számára is egy jóleső kedvesség, hogy erre is figyelsz. Például ritkábban nyíratom a hajam és akkor sem olyan rövidre, mint mikor egyedül voltam, mert a feleségemnek nagyon bejön, ha egy kicsit hosszabb dúsabb a hajzat.
2022. nov. 23. 11:49
6/18 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen. A hajam pl olyan amilyennek én szeretem, és a páromnak is tetszik így.
2022. nov. 23. 11:52
7/18 anonim válasza:
De az a fél fok nekem akkor is ott van, ha nincs párom. Pl. mindennap hajat mosok, és nem azért használok testápolót, hogy fincsi legyek neki, ha fogdos.
2022. nov. 23. 11:54
8/18 anonim válasza:
Direkt az ő kedvéért nem sokat. A sport, bőrápolás, alap igényesség a saját kedvemért van. Nyilván neki is tetszik, de nem az motivál. Ruhában, frizurában ki szoktan kérni a véleményét, hogy melyik tetszik neki jobban rajtam.
2022. nov. 23. 11:55
9/18 anonim válasza:
#6 Ami tök jó. Nyilván nekem sem egy olyan dolog, ami különösebb kényelmetlenséget okozna, különben nem vállaltam volna be.
Ami még egy érdekes kérdés, hogy idővel egyre kevésbé állja meg a helyét, hogy "tetszettem neked akkor is, amikor összejöttünk", mivel ahogy telnek az évek, kívülről-belülről változik az ember.
2022. nov. 23. 11:56
10/18 anonim válasza:
Mivel még azóta is velem van, feltételezem hogy továbbra is tetszem neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!