Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan nő,akinek rendetlen a pasija, és idegesíti egy idő után?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a rendet,és azt ha valaki pedáns, de a barátom egyszerűen sokszor az agyamra megy. A legapróbb dolgokat sem tudja betartani, majd hogy nem mindent nekem kell helyette is megcsinálnom, ami az ő dolga lenne. 22 éves vagyok,és úgy érzem,nem kellene ennyi idősen belefásulnom ebbe, ezért gondolkozom a váltáson. Szóltam már neki, szépen kértem, de folyton csak veszekszünk.
2022. nov. 14. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom akkor szakíts vele. Csak ez lehet a megoldás. Nem akarod magad mellé formálni.
2022. nov. 14. 11:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt embert már nehéz megformálni, főleg így, hogy a szemében egy nagyobb nő tette ilyenek, de próbálkozhatsz, mert a Tiéd, Te választottad.
2022. nov. 14. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
12# ha szereti a lányt formálódik. Én is ez tettem.
2022. nov. 14. 11:47
 14/17 anonim ***** válasza:

#13:

Nem azt írtam, hogy nem lehet, hanem nehéz.

(*ilyennek)

2022. nov. 14. 11:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Teszteld le, hogy ha leulksz megbeszelni mit mond! Egy anyuka az óvodanal épp arról panaszkodott, hogy neki semmit nem tesz arrébb a férje, meg a mosogató a sem hajlandó a tányérokat elvinni, mindent szanaszét hagy, és ha szól neki annyi a válasz, hogy van időd, otthon vagy a gyerekkel csináld meg. Egy anyuka meg szépen felvilagositotta, hogy gondolkodjon el azon, hogy mennyire tisztelheti, szeretheti ha ez a válasz?! Cselédek nézi... El is váltak utána nemsoká.
2022. nov. 14. 12:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha egyedül élne, akkor disznóólban lakna. Az ilyen ember nem változik, hacsak nem pl kidobod a cuccait. Akkor TALÁN rájön hogy pakoljon el maga után.
2022. nov. 15. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:
54%

Őszintén, tényleg rendetlen?

Nem lehet, hogy csak te nem vagy képes adaptálódni, és mikromanagelni akarod az életetek minden aspektusát, anélkül, hogy érdekelne, hogy valamit lehet máshogy is csinálni?

2022. nov. 18. 15:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!