Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt rajtam kívül olyan nő,akinek rendetlen a pasija,
és idegesíti egy idő után?
Pontosan mikre gondolsz, amiket megcsinálsz?
2022. nov. 14. 10:40
Nem tudom az én véleményem mennyire érdekel, de én egy viszonylag rendetlen nő vagyok és szerencsére a párom is az. Amikor nagy rendetlenség van, erőt veszünk magunkon, és közösen kitakarítjuk a lakást. De sem ő sem én nem tudnánk egy olyan párkapcsolatban élni, ahol folyamatosan szólnának, hogy tegyünk rendet, most azonnal csináljunk meg vmit, stb.
Ha valakik ennyire különböznek ilyen téren, akkor ez mindig vita téma lesz.
Illetve nem "kell" helyette megcsinalnod dolgokat. De téged zavarni fog, hogy nem csinálja meg, a párodat zavarni fogja, hogy szólsz érte.
2022. nov. 14. 10:44
3/17 A kérdező kommentje:
Pont az a baj,hogy őt nem zavarja,ha szólok érte,mert ha zavarná akkor férfiúi büszkeségből,vagy dacból is néha néha a látszat kedvéért megcsinálná..Szerintem,egy házban sem mutat jól a mosógép tetején hagyott szennyes alsógatya, meg a szoba közepére dobott zokni,aminek ki tudja,hol a párja. Csak pár apró példa, durvábbakat nem írok,nem akarom ennél jobban savazni.
Te dolgod . Mitől lessz ez jobb ha ide írod? A megoldás a tied , te tudod megéri e vele ez a kapcsolat így vagy sem, szereted e annyira hogy elviseld.
2022. nov. 14. 10:51
Én erről így szoktattam le a férjemet, úgy a szennyest, amit szét hagyott, begyűjtöttem egy lábasba (!) és szépen ment a konyha szekrény titkos zugába…. Egy idő után, amikor nem tudott mit felvenni, akkor kitártam a kezeimet….Elkezdte persze keresni a cuccait, akkor megtalálta, cuki módon jeleztem, hogy csak azt tudom neki szépen kimosni, ami a helyére kerül, de azt nagyon szívesen:)
2022. nov. 14. 11:02
6/17 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó ötlet! Hálásan köszönöm! Kíváncsi leszek az arcára, amikor már egy alsónadrágja sem marad.
Egy biztos, tökéletes sose lesz. Valamit minden kapcsolatban el kell viselni. Az egyikben ezt, a másikban azt. Kérdés, hogy megéri-e neked?
A saját kapcsolatomban amúgy én vagyok az, aki férfiúi büszkeségből megcsinálja a barátnőjének, a te szavaiddal élve. De kaptam már letolást, meg belekötést érte. Mintha övön alul ütöttek volna.
2022. nov. 14. 11:08
Hát én pasi vagyok elég rendetlent. Párom 20 éve kérlek de nem mindig sikerül mindent a helyére rakni. Csináljátok együtt a dolgokat. A másik dolog te nem a kínál vagy. Nem kell mindennek az élére állítva lenni. Arany középút.
2022. nov. 14. 11:08
2022. nov. 14. 11:09
10/17 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok mintakép,mert nem vagyok..de az ő rendetlenségét egy nő sem viselné el,még a rendetlenebbjei sem. Sokszor azt gondolom,jobb lett volna egyedül maradnia, aztán amikor már akkora a káosz körülötte, akkor kénytelen lett volna megtanulni,hogy valamilyen szintű rendnek igen is kell lennie. Nem katonaság, nem laktanya, de a tisztaság fél egészség. És ez nagy igazság.
További kérdések: