Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 30-as, 40-es férfiak, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as, 40-es férfiak, mennyire fontos nektek, hogy a párotok tudjon főzni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 4. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

10-es!

Én is főzök. Lehet, hogy nagyon rossz tapasztalatod van, vagy rossz példát láttál otthon, hogy ez jut eszedbe a főzésről.

2022. nov. 5. 07:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem otthon, inkább a korulottem lévöknél... csodalkozom, hogy csomó nő ingyen végez házimunkát! Én akkor láttam el 100%ban a házimunkát, amikor nem dolgoztam. Ha én KIVESZEM A RÉSZEMETE, a pénzkeresésből, akkor sok férfi miért nem akarja KIVENNI A RÉSZÉT, (tehát, nem segiteni) a hazimunkabol?
2022. nov. 5. 07:58
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Mindennap főzni, az egy vagyon a mostani árak mellett.
2022. nov. 5. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:
79%

12-es!

A házimunka közös feladat, ez lehet úgy, hogy bizonyos dolgokat a nő csinál, másokat meg a férfi. Vagy felváltva mindenki csinál mindent.

Két dologról beszélünk itt. Ha egy férfinak fontos, hogy a párja tudjon főzni, az nem azt jelenti, hogy ő nem tud, vagy nem akar főzni és azt sem jelenti, hogy nem veszi ki a részét a házimunkából valamilyen módon.

2022. nov. 5. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
33%
A kapcsolatunkban én főzök, nyuszmusz süt, csinálja a lekvárt, befőttet, savanyút. Amikor őt választottam egyáltalán nem volt szempont, hogy tud-e főzni. Legyen gyönyörű, karcsú, bájos, hűséges virágszál. A többi csak plusz.
2022. nov. 6. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

"Nagyon fontos, igényelem, hogy naponta főtt étel legyen az asztalon."

Nagyon szívesen, ha nekem meg nem kell minden nap fél 7-kor indulni munkába és nem fogok este fél 7-re érkezni. Mert este én már nem állok neki konyhatündérkedni, mert a másik ftt ételt óhajt és képtelen magának megcsinálni vagy venni.

2022. nov. 8. 13:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem tud főzni. Nagyon jól. Azonban nekem semennyire sem fontos. Ha főz, azt anygon szeretem, de ha nem főz (akár sosem főzne) azzal sem lenne bajom. Ha nekem több kell mint egy szendvics, vagy egy piritós, akkor meg tudom csinálni magamnak.

Az már viszont nagy baj lenne, ha az élete központi része lenne, hogy főzzön ránk. Nekem fontosabb, hogy együtt tölthessünk időt, vagy legyen ideje magára. Ha állandóan egy feladat lenne neki a főzés, azon változtatnék. Úgy tekintünk a főzésre mint egy hobbira. Ha neki van kedve, akkor ő főz, ha nekem van kedvem, akkor én. Ha meg hetekig nincs kedvünk, akkor egyikünk sem. Mondjuk ilyen még nem volt :)

2022. nov. 10. 22:03
 18/19 Hannibal82 válasza:
77%
Én azért szeretném, hogy tudjon főzni, hogy közös téma legyen, vagy tevékenység, mert én is szeretek főzni, de mivel nem vagyok rendelgetős, meg beücsörgős (mire ideér vagy elkészül, addigra megcsinálom magamnak is...) és így lehet ez a tevékenység közösen kellemes a szükséges rossz ellenére is (mosogatás stb)... de sose várnám el, hogy legyen meleg étel, mire hazaérek. Főleg, ha senki sincs otthon, aki megcsinálja :D
2022. nov. 11. 06:23
 19/19 anonim válasza:

#17-es!

Bárcsak az én párom is ilyen lenne.... 😅

Szimpatikus ez a fajta hozzáállás a dologhoz!

2023. febr. 22. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!