Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom a tudtom nélkül kötött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a tudtom nélkül kötött kötvényt, ez normális?

Figyelt kérdés

Együtt élünk már 2 éve, a harmincas éveinket tapossuk.

Tegnap este üzenet jött a telefonjára. Ő a fürdőben volt, én rápillantottam, sosem volt ebből gond, néha ő kéri hogy nézzem meg, ki kereste.

Szóval az üzenetben kb az állt,hogy a xy számú kötvényéhez kapott valami emailt.

Teljesen lesokkoltam, hisz egy szó nem esett ilyenről.

Ti ezt normálisnak tartanátok,hogy nélkületek vág bele ilyenbe vagy jogosan vagyok csalódott ?

2022. okt. 29. 09:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért még szokás említeni, hogy hé te, vettem kötvényt, de az engedélyes nem kell hozzá. vagy a te pénzedbol is vette?
2022. okt. 29. 09:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem az enyémből vette, de közös kasszán vagyunk és én keresek többet.
2022. okt. 29. 09:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy az a kötvény már megvolt mielőtt veled összejött?

A másik meg az, hogy közös kasszán vagytok e?

Ha külön kasszán vagytok akkor a saját pénzével azt csinál amit akar, bár illik szólni ha kötvényt vesz.

2022. okt. 29. 09:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, nem volt kötvénye.
2022. okt. 29. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Házasok vagytok?

Bejegyzett élettársak?

Ha csak simán együtt éltek, akkor az különvagyon. Nem a számláján gyűjti, hanem gondolt egyet és kötvénybe fektette a megtakarítását.

Persze, hogy elvárja az ember, de ha hivatalosan nem vagytok együtt, akkor a havi bevétel külön vagyon, azt csinál vele, amit akar, ha csak a közös költéseket ( rezsi, javítások, felújítások egyebek), ami ráesik, kifizeti.

2022. okt. 29. 09:26
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Házasoknál tök mindegy, ki keres többet. A házasságkötéstől számítva minden közös.

Akkor viszont bizony, előbb veled beszéli meg. De végül is nem elverte, hanem fialtatja.

2022. okt. 29. 09:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Két esetben lehet jogos a csalódottságod: a te pénzedből tette, vagy ha babakötvény volt.
2022. okt. 29. 09:29
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Attól, mert te keresel többet, még anyagilag független marad
2022. okt. 29. 09:37
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok. Azt csinál, amit akar, de fordított helyzetben én szóltam neki volna...
2022. okt. 29. 10:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyszerűbb lenne ha megkérdeznéd tőle?

- Józsi mi ez a kötvény? Beszélj róla légy szíves!

2022. okt. 29. 11:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!