Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a tudtom nélkül kötött kötvényt, ez normális?
Együtt élünk már 2 éve, a harmincas éveinket tapossuk.
Tegnap este üzenet jött a telefonjára. Ő a fürdőben volt, én rápillantottam, sosem volt ebből gond, néha ő kéri hogy nézzem meg, ki kereste.
Szóval az üzenetben kb az állt,hogy a xy számú kötvényéhez kapott valami emailt.
Teljesen lesokkoltam, hisz egy szó nem esett ilyenről.
Ti ezt normálisnak tartanátok,hogy nélkületek vág bele ilyenbe vagy jogosan vagyok csalódott ?
Nem lehet hogy az a kötvény már megvolt mielőtt veled összejött?
A másik meg az, hogy közös kasszán vagytok e?
Ha külön kasszán vagytok akkor a saját pénzével azt csinál amit akar, bár illik szólni ha kötvényt vesz.
Házasok vagytok?
Bejegyzett élettársak?
Ha csak simán együtt éltek, akkor az különvagyon. Nem a számláján gyűjti, hanem gondolt egyet és kötvénybe fektette a megtakarítását.
Persze, hogy elvárja az ember, de ha hivatalosan nem vagytok együtt, akkor a havi bevétel külön vagyon, azt csinál vele, amit akar, ha csak a közös költéseket ( rezsi, javítások, felújítások egyebek), ami ráesik, kifizeti.
Házasoknál tök mindegy, ki keres többet. A házasságkötéstől számítva minden közös.
Akkor viszont bizony, előbb veled beszéli meg. De végül is nem elverte, hanem fialtatja.
Nem egyszerűbb lenne ha megkérdeznéd tőle?
- Józsi mi ez a kötvény? Beszélj róla légy szíves!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!