Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lehetnék-e egy francia kisfiún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnék-e egy francia kisfiúnak jó nevelőanyukája?

Figyelt kérdés
Van egy francia férfi az életemben, akivel jelenleg ismerkedem, minden nagyon stimmel köztünk, nemrég voltam én a családjánál, akik örömmel fogadtak, de találkoztam a kisfiával is, akivel kapcsolatban vannak fenntartásaim. Mármint, szeretem, elfogadom, én úgy gondolom, ő is elfogad engem, de nem tudom, hogy lehetnék-e én az ő nevelőanyukája? Ez nem okoz problémát a későbbiekben? Tudok franciául, itt élek már 7 éve, mint , de azért az mégsem úgyan az, mint az anyanyelvem. Hogy fogok vele tanulni, stb? Azért nem az anyukájánál maradt, mert ő képtelen a gyereknevelésre, apukája az, aki fellelősséget vállal érte (meg én, ha úgy adódik). Illetve az még hozzát tartozik, hogy mi később házasságot és gyereket is tervezünk, ha ez számít valamit. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?

2022. okt. 2. 15:10
 1/10 A kérdező kommentje:
Én 27 vagyok, apukája 37, a kisfiú 5 éves. És bocsánat a félreérjetőségért, már 7 és fél éve élek itt.
2022. okt. 2. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi probléma lenne belőlle?

Sztm ezen felesleges aggódni!

N 30

2022. okt. 2. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Mikor terveztek gyereket, majd ha 50 éves lesz ? Azzal is számolj, hogy nagyon sok férfi hal meg sajnos 50-60 év között, úgyhogy simán egyedül maradhatsz egy két gyerekkel.
2022. okt. 2. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért 40 évesen még ne mondd, hogy öreg hozzá. Nem mostanában van tervben a gyerek, mert még csak ismerkedünk.
2022. okt. 2. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hat ennyi idősen pedig az hozza. 30-40 között meg okes, de 40 felett már minek? Mire végez a középiskolában a gyerek, már nyugdíjas lesz.
2022. okt. 2. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Te jó ég, ezek a válaszok...40 éves férfi, nem vénember.

Látszik, hogy itt jórészt sulisok vannak a válaszadók között.

2022. okt. 2. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, 40 évesen szeintem sem öreg... És az amúgyis nagy felőltelnség, hogy azonnal gyereket csinálunk, amikor összejöttünk... Mert ha valami mégsem úgy sül el, akkor a gyereket nem lehet visszacsinálni. De különben sem ez volt a kérdés...
2022. okt. 2. 18:34
 8/10 anonim ***** válasza:
65%
Meg össze sem jottetek, de már azon spekulalsz, hogy milyen pótanya leszel? Azért ez nem gyenge kapaszkodás :D
2022. okt. 2. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy külföldön is tanulnak az anyukák a gyerekkel? Tudom, hogy nálunk igen elterjedt szokás lett. Anyuka szinte együtt jár iskolába a gyerekkel. Nekem ez mindig fura volt. Én nem tanultam a gyerekeimmel. Napkozisek voltak. Ha hazajottek játszottak. A fiam ki is kérte magának egyszer: "Anyu azért vagyok napközis, hogy ott mindent megtanuljak, itthon már had menjek játszani,". Szerintem ez a normális. Lehet ott nem ilyen vakbuzgok a szülők mint nálunk és nem kell tanulnod a gyerekkel.
2022. okt. 2. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha most ismerkedtek még csak (vagyis ezt írtad), hogy jön fel, hogy házasságot és családot akartok?

Kissé túlzottan előre mentél az időben. Amúgy pedig feleslegesen agyalsz ezen már most, hogy fogsz kijönni a kisfiúval, ez úgyis idővel ki fog alakulni.

Feltételezve, hogy egyáltalán hosszútávon működőképes lesz ez a kapcsolat.

Inkább élvezd ki az ismerkedés fázisát, a szerelmet, rózsaszín ködös időszakot, stb., feleslegesen agyalsz ennyire jövöbeli dolgokon.

2022. okt. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!