Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a francia férfiak?
1. A kettes véleményét osztom.
2. Ismerkedsz vele, s már költözést, családot tervezel?
3. Sokszor még a magyar a magyart sem érti egy párkapcsolatban. Abba tuti nem gondoltál bele, hogy gond lesz a közös nyelv hiánya miatt a komolyabb, mélyebb kommunikációval, stb.
kérdezi a francia férfi : lőszopóá ?
erre a nő : lő hát !
Nekem francia a férjem, és volt pár francia pasim, meg randim is, tekintve, hogy jópár éve kinn élek.
Abszolút nem lehet àltalànosítani, volt köztük nagyon gáz is, de azért a többség inkább jó arc volt. Viszont sokkal szabadosabbak, mint a magyarok, pl azt felejtsd el, hogy azért balhezz velük, mert nő barátai vannak, vagy mert haverozik, vagy mert likeolgat Facebookon, meg ilyenek. A korlatozàst nem szeretik àltalaban.
De nekem mondjuk szerencsém volt, àltalaban elég hamar kiszűrtem a cikis egyedeket... Persze aztán nagyban függ elég sok tényezőtől : családi hàttér, kultúra, neveltetés, nagyvárosból jött vagy kisebb településről, milyen a végzettsége, mi a foglalkozása, neki illetve a szüleinek....
Van olyan család, ahol te mindig csak bevándorló migràns leszel (tapasztalat) aki biztosan csak a fiuk pénzét akarja lenyúlni, de vannak olyanok is, akik befogadnak minden további nélkül.
Ha esküvőre kerül a sor és felhozzàk a házassági szerződést, az abszolút normális, és nem igazán nézik jó szemmel, ha valaki nem akarja megcsinálni (inkább gyanús nekik).
Mindenképpen próbálj meg dolgozni, ne hagyd, hogy eltartson. Legyél önálló nő a kapcsolatban. Ha ez ellenére van, akkor legyen igencsak gyanús a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!