Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítanál a mentális beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a mentális beteg pároddal?

Figyelt kérdés

Depressziós, amit az elején nagyon jól titkolt. Később derült csak ki ez a dolog a kapcsolatunk alatt, ami sajnos a gyerekkori traumák miatt alakult ki nála. 2.5 éve vagyunk együtt, de már kezd engem is teljesen lehúzni érzelmileg, főleg mióta együtt is élünk. Nem vagyok mellette boldog, kivéve, ha ritka alkalmakkor jó a kedve. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert szeretem őt, de fiatal vagyok ahhoz, hogy ilyen körülmények között éljem le a hátralevő életem. Nagyon befolyásol engem is a rossz hangulata/kedvtelensége, észrevettem magamon, hogy kezdek motiválatlan lenni, lusta, semmihez nincs kedvem (még a hobbijaimhoz se), csak ülök itthon.

Te mit tennél a helyemben? 20-on évesek vagyunk.

2022. szept. 30. 10:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

"Ugye azt tudjátok, hogy ha emiatt szakít veley azzal akár egy életre még nagyobb lelki roncsot csinál belőle?

Basszus, mi van, ha annyira kikészül, hogy eljut az öngyilkosságig, vagy soha többé nem mer nyitni új emberek felé?"

Szomorú, de ez nem a szakító fél hibájából van, hanem az illető mentális betegsége okozza.

Ne aggódj, ha kiderülne a pasidról, hogy a súlyos szorongásait alkohollal oldó agresszív állat (csak a randizgatás fázisában jól titkolta), egy percig sem agyalnál azon, hogy még nagyobb lelki roncs lesz a visszautasítástól - úgy menekülnél, mint a huzat.

2022. okt. 1. 17:57
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

27-re: Ugye azt tudjátok, hogy ha emiatt szakít veley azzal akár egy életre még nagyobb lelki roncsot csinál belőle?

Basszus, mi van, ha annyira kikészül, hogy eljut az öngyilkosságig, vagy soha többé nem mer nyitni új emberek felé? - miért kéne érdekeljen?

Hogyha Ő MAGA nem hajlandó változtatni, az már a saját baja, de sok mentális beteg sajnos visszaél az állapotával. Neki jó a szrban, a másik felőle meg bele is dögölhet, hogy kihozza belőle.

A mentális betegek jórésze nem kér segítséget, mondván, ő neki aztán semmi baja... Egy francokat nincs.

2022. okt. 2. 07:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!