Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítanál a mentális beteg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a mentális beteg pároddal?

Figyelt kérdés

Depressziós, amit az elején nagyon jól titkolt. Később derült csak ki ez a dolog a kapcsolatunk alatt, ami sajnos a gyerekkori traumák miatt alakult ki nála. 2.5 éve vagyunk együtt, de már kezd engem is teljesen lehúzni érzelmileg, főleg mióta együtt is élünk. Nem vagyok mellette boldog, kivéve, ha ritka alkalmakkor jó a kedve. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mert szeretem őt, de fiatal vagyok ahhoz, hogy ilyen körülmények között éljem le a hátralevő életem. Nagyon befolyásol engem is a rossz hangulata/kedvtelensége, észrevettem magamon, hogy kezdek motiválatlan lenni, lusta, semmihez nincs kedvem (még a hobbijaimhoz se), csak ülök itthon.

Te mit tennél a helyemben? 20-on évesek vagyunk.

2022. szept. 30. 10:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

10- esnek igaza van, neked kell érezned, Kérdező, te ismered magad, mi az amit még fel tudsz vállalni lelkileg, fizikailag és hogy mennyire fontos Ő neked, de felelős elsősorban a magad életéért vagy.

Aki élből az azonnali szakítás mellett érveltek, tőlük kérdem: nektek nem volt gyerekszobátok, vagy mi a franc? Beteg valaki, lökjük utcára? Egy állattal nem csinálnék ilyet basszus!

2022. szept. 30. 14:40
 12/32 anonim ***** válasza:
82%
A depresszió nem mellesleg még kezelhető is, sok esetben csak átmeneti állapot.
2022. szept. 30. 14:41
 13/32 anonim ***** válasza:
68%

"Beteg valaki, lökjük utcára?"

Nem, hanem beteg, és ezt már a legelejétől kezdve eltitkolta. Ha tudom, hogy beteg, össze se jövök vele.

2022. szept. 30. 14:55
 14/32 anonim ***** válasza:
77%

"Aki élből az azonnali szakítás mellett érveltek, tőlük kérdem: nektek nem volt gyerekszobátok, vagy mi a franc? Beteg valaki, lökjük utcára? Egy állattal nem csinálnék ilyet basszus!"

Nem pusztán beteg, hanem a mentális betegsége miatt alkalmatlan párkapcsolatra.

2022. szept. 30. 15:02
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

"A depresszió nem mellesleg még kezelhető is, sok esetben csak átmeneti állapot."

Évek óta fennálló állapot, az aligha fog egykönnyen megváltozni.

2022. szept. 30. 15:03
 16/32 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, a naphosszat itt fórumozó emberek közt elég sok a lelkisérült, akiket eléggé érzékenyen érint, ha mások a mentális állapotuk miatt nem szeretnének velük párkapcsolatot. Szóval ennek fényében értékeld a válaszokat.
2022. szept. 30. 15:04
 17/32 anonim ***** válasza:
75%

13...

Ki nyit azzal egy bimbódzó kapcsolatot, hogy "Bocs, lelki nyomorék vagyok, kellek azért?"

Ha a kérdező nem vette észre, gondolom nagyon enyhe lehetett a párjánál ez dolog.

Később már persze nehezebb lett mederben tartani, azért kellene kezelni, de egy ilyenből ki lehet jönni, főleg, ha van aki mellette áll a betegnek.

2022. szept. 30. 15:09
 18/32 anonim ***** válasza:
66%
#17: de senkinek nem erkölcsi kötelessége "mellette állni", fogd már fel! Pláne akkor nem, ha, mint jelen helyzetben is, átverés révén " került mellé". A partnere az igazság eltitkolásának köszönhetóen megfosztotta őt a döntés jogától. Ha ez utóbbi szerinted bocsánatos bűn, akkor lehessen már az is az, hogy ezek után az átverő fél menjen, amerre lát, basszus.
2022. szept. 30. 15:33
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

Én sráccal akartam járni felmászkáltunk egymáshoz, elvoltunk mentunk vásárolgatni stb.

Maximum egy hónap alatt már a depijével engem a sírba vitt. A szexet se akartam már vele, nemhogy még vele is járni szoval az én válaszom kb helyből dobom azt aki engem lehoz az életemrol. Es ha pláne menthetetlen is.

2022. szept. 30. 15:43
 20/32 anonim ***** válasza:
84%
12. Kérdés, akarja-e kezelni az illető, vagy a másikra hárítja az állapot elviselésének terhét. Ez itt a fő kérdés.
2022. szept. 30. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!