Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktattad le a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktattad le a párod hogy nem vagy a cselédje?

Figyelt kérdés

Reggel folyton takarítok barátnőm után.

Este letette a pudingos dobozt, Reggel nem dobta ki.

Vagy este tésztát főzött ott hagyta az asztalon

A nappaliba aludt be se ágyazott pl.

Próbáltam neki ezt többször elmondani h zavar és úgy érzem mint egy gyerek után pakolnek.

Ha néha lenne. de mindig

2022. szept. 27. 09:11
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
22%
Én megcsináltam ezeket a barátnőm helyett, itt rontottam el. Elpakoltam utána, meg takarítottam utána, stb. eleinte még megköszönte aztán később már nem köszönte meg aztán elvárás lett. A minap pl. lecs . szett h a használt, földre dobott ruháját nem raktam be a szennyesbe.
2022. szept. 27. 14:48
 22/29 A kérdező kommentje:
A ruhai a mosógépen úgy néz ki mint amit lerangattak róla, felkelt ami rajta volt ejjel zokni az ágy mellé ledobva
2022. szept. 27. 17:46
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra miért nem válaszolsz, hogy miért nem szakítasz, ha ennyire szar a csaj?
2022. szept. 27. 18:03
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
AKKOR SZAKÍTS MÁR VELE, HA ENNYIRE UTÁLOD! MIÉRT NEM SZAKÍTSZ? Kiborítasz, komolyan.
2022. szept. 27. 20:01
 25/29 A kérdező kommentje:
24 nen kötelező írni!
2022. szept. 27. 20:05
 26/29 anonim ***** válasza:
96%
#24! Mert a Kérdező szerint nem eldobni kell a kapcsolatokat, hanem megjavítani. Ő ezt a javítást úgy képzeli el, ha napi 3 kérdést kiír ide, akkor a csaj majd megváltozik és olyan lesz, amilyet megálmodott magának. A valóságban meg pontosan tudja, hogy nem csak ilyen nőt, hanem senkit se találna, ha ezt elhagyná. Nincs ember a nőjén kívül, aki még el bírná viselni, és ezt valószínűleg ő is tudja.
2022. szept. 27. 20:07
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nagy szerencséd van a csajoddal hogy elvisel téged. Valóban nem találnál még egy ilyet, kiállhatatlan alak lehetsz az itteni megnyilvánulásaid alapján.

Az én barátnőm ennél ezerszer rumlisabb, kb minden házimunkát én csinálok mégse nyavalygok, mert egyébként jól megvagyunk, egymás jó tulajdonságait nézzük és nem a hibákat.

2022. szept. 28. 21:27
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad ott.
2022. okt. 2. 11:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Le kell lépni , vagy kussba maradni es csicskaskodni tovabb.
2022. okt. 2. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!