Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktattad le a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktattad le a párod hogy nem vagy a cselédje?

Figyelt kérdés

Reggel folyton takarítok barátnőm után.

Este letette a pudingos dobozt, Reggel nem dobta ki.

Vagy este tésztát főzött ott hagyta az asztalon

A nappaliba aludt be se ágyazott pl.

Próbáltam neki ezt többször elmondani h zavar és úgy érzem mint egy gyerek után pakolnek.

Ha néha lenne. de mindig

2022. szept. 27. 09:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%

Vannak, akik egyszerűen nem passzolnak össze.

Nálatok ez egy olyan dolog, amiben nem lesz konszenzusos megoldás. Valakinek mindig tüske lesz a szemében a másik hozzáállása, vagy elvárása. Idővel ez szépen le fogja építeni a kapcsolatotokat.

2022. szept. 27. 09:18
 2/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet, hogy te vagy mániákus takarító? Azért egy pudingosdoboz miatt problémázni erős túlzás. Ha kupis és mindent széthagy, nem takarít, azt én se viselném el, de csak mert elől hagy 1-2 dolgot és nem pakol el azonnal maga után, csak másnap, szerintem egyáltalán nem ok a hisztire.

Az egyik exem volt ilyen, nem ment úgy aludni, ha akár csak egy kiskanál volt a mosogatóban. Szerintem ez beteges szint, nem is tudtam sokáig elviselni, pedig én is rendszerető vagyok.

2022. szept. 27. 09:19
 3/29 anonim ***** válasza:
89%
Én azért ennyin nem problémáznék.
2022. szept. 27. 09:27
 4/29 anonim ***** válasza:
90%

Kezdem rosszul érezni magam, mert én is ott hagyom másnapig, ha álmos vagyok és beágyazva sincs!!!!!

Ez a kedvencem.

Én meg azt nem bírnám, ha ezért b@sztatnának. Mániákus vagy, ez idegesítőbb. Ezt csak akkor fogod tudni tartani, ha életed végéig egyedül élsz egy steril világban család nélkül.

2022. szept. 27. 09:37
 5/29 anonim ***** válasza:
80%

"nem vagy a cselédje"

Akkor ne viselkedj úgy. Ne pakolj el utána.

"Próbáltam neki ezt többször elmondani h zavar és úgy érzem mint egy gyerek után pakolnek."

Kár, hogy nem érdekli, nem fontos neki, amit mondasz, amit kérsz. Ez itt a nagyobb probléma.

2022. szept. 27. 09:42
 6/29 anonim ***** válasza:
84%
Ez a két dolog van? Vagy lomiban éltek?
2022. szept. 27. 09:46
 7/29 harebell ***** válasza:
91%

Felnőtt korra kialakul, ki mennyire igényes a környezetére. Nem mondom, hogy egyáltalán nem változhat, de minél idősebb, annál kisebb rá az esély. Ha pedig nagy eltérés van a két fél között, az hosszú távon nagyon nyomasztó tud lenni, akkor is, ha ez az egész nem hangzik olyan nagy problémának.

Ne legyél a cselédje, nem kell utána pakolnod, de sanszos, hogy ő továbbra sem fog maga után.

2022. szept. 27. 09:53
 8/29 anonim ***** válasza:
86%

#4: "Ezt csak akkor fogod tudni tartani, ha életed végéig egyedül élsz egy steril világban család nélkül."

Ugyan, dehogy. :D

Ismerek egy hölgyet, aki pont ugyanez a kategória. :D Eddig egyetlen pasi sem maradt meg mellette hosszabb távon. :D

2022. szept. 27. 09:56
 9/29 anonim ***** válasza:
92%

Azért a kényszeres takarítókat és a normál, alap rendet kedvelő embereket ne vegyük már egy kalap alá.

Aki szereti ha rend és tisztaság van körülötte az jobb ha olyan emberrel él együtt akinek hasonló a személyisége. Nem minden ember ilyen.

Van akit nem zavar ha pizzás dobozok, üres flakonok, joghurtos dobozok és használt tányérok, bögrék vannak mindenhol a lakásában. Ez teljesen rendben van, ha neki ez a jó. De akkor egy hasonló beállítottságú párt kell választani.

Ha két ember ilyen szempontból nem illik össze akkor azt is tudni kell belátni. Hosszú távon nagyon toxikussá válhat a kapcsolat ha az egyik folyamatosan mosogat, takarít, pakol a másik után. Ha ez valakinek nem jó, akkor nem kell csinálni, hanem be kell látni hogy nem megy együtt.

2022. szept. 27. 10:09
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért alszik a nappaliban?
2022. szept. 27. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!