Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktattad le a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktattad le a párod hogy nem vagy a cselédje?

Figyelt kérdés

Reggel folyton takarítok barátnőm után.

Este letette a pudingos dobozt, Reggel nem dobta ki.

Vagy este tésztát főzött ott hagyta az asztalon

A nappaliba aludt be se ágyazott pl.

Próbáltam neki ezt többször elmondani h zavar és úgy érzem mint egy gyerek után pakolnek.

Ha néha lenne. de mindig

2022. szept. 27. 09:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

Én nem vagyok hajlandó azon szorongani, hogy másnak megfele-e, hogy mikor ágyazok be, hogy ettem valamit és nem dobtam ki azonnal a csomagolást. Boldogan akarnék élni, stressz nélkül, megfelelési kényszer nélkül, a fontos dolgokra összpontosítva nem ilyen csipp-csupp szarokra.

Amúgy volt egy exem aki ilyen volt mint te, azon is kiakadt, hogy nem csavartam vissza a fogkrémes tubus tetejét, meg a mosatlanon vitatkozott velem folyamatosan.

Azóta találkoztunk, jóban maradtunk, de összejönni már nem tudnánk, és mikor egyszer voltam nála azóta, kegyetlen állapotok uralkodtak a lakásában, leülni sem mertem sehova. Több hónapos por és kosz, mindenen réteges állatszőr, lomok mindenhol. Én pedig évekig ostoroztam magam, amikor még együtt éltem vele, a szavai miatt, meg mindenkinek magyarázkodtam ha valamit ott hagytam magam után. Teljesen feleslegesen, mivel csak elvárások voltak, tettek nem, a minősítései meg belegázoltak a lelkembe. És igen ilyen kicsiben kezdődik, aztán az lesz a bajod a csajjal, hogy a mosogató mellé teszi a tányért nem bele, és végül teljesen kiszipolyozod .

2022. szept. 27. 10:41
 12/29 anonim ***** válasza:
91%
Takarítós csávó ismét lecsapott. Hagyjátok, szeret szenvedni. Évek óta mondogatja már itt neki mindenki, hogy szakítson, de nem. Nyomorult alak.
2022. szept. 27. 10:43
 13/29 A kérdező kommentje:

Nyilván azzal még nem lenne gond ha néha néha.. de például hetek óta a mosogatóba a kavékapszulak.

Lovagja a tetejét és szanaszét vannak a kimosott kapszula tartók.

Vagy reggel csinál kávét és a koszos papirtorlőt otthagyja a pulton. Pedig ott a jobb kezénél a szekrenyajto amit kinyit és bedobja a kukába, még csak oda se kell menni.m

2022. szept. 27. 10:54
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Munkahelye van, vállalkozása van, te meg otthon mereszted a hátsód és napi szinten szidod őt a neten. Szex 2 éve nincs. Én nagyon szégyellném magam a helyedben, nem hogy tényleg naponta kiteregessem az életem a neten.
2022. szept. 27. 10:59
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

Én nem ágyazok be. Szerintem ez egy teljesen felesleges folyamat. Ha jönnek hozzánk, akkor sem a hálószobába fogom behívni a vendégeket.

Van mikor én sem pakolok rögtön össze, ott marad a mosogatnivaló egy napig. Elég rohanó világban élünk, van mikor lemaradnak dolgok. A párom is ezt a nézetet vallja, hogy inkább töltsünk együtt mínőségi időt, a takaritás meg úgyis megvár minket.

2022. szept. 27. 11:01
 16/29 anonim ***** válasza:
16%

Bazz, ha ugyenezt egy nő írta volna ki....

"dobd ki, hímsoviniszta, nőgyűlölő, anyucipicifia, lusta, trehány, stb..."

2022. szept. 27. 11:02
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Allandóan kiírja ezt, most már az az erzesem van, hogy ez egy ilyen kiszolgálás-fetisiszta és erre elvez.

Nézd, ha ennyire eleged van belőle, miért, de miért nem hagyod már ott a francba? Ha ez az egész tényleg valós? Mert egyre kevésbé hiszem.

2022. szept. 27. 11:03
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
17, ha ugyan ezt egy random nő írta volna ki, akkor igen. De ez a faszi évek óta itt vergődik. Nem dolgozik, csak valami kamu munkája van anyuéknál, mert rokkantnyugdíjas. A barátnője közben hajnaltól estig dolgozik, munkahelye van és vállalkozást is csinál. Nyilván a csaj se normális, mert gyereket akar és esküvőt ezzel a majommal. De a kérdező nem akar gyereket, ezért inkább nem szexel, és azzal "zsarolja" a csajt, hogy ha majd minden nap munka után még takarít, akkor lehet gyerek, mert anélkül szerinte nem lenne jó anya. Hetente több kérdést kiír ezekről, ahol mindig leírják neki, hogy szakítson, de nem szakít, csak újabb kérdéseket ír ki. Valószínűleg egyébként is egy troll, csak nagyon beakadt nála ez a lemez.
2022. szept. 27. 11:08
 19/29 anonim ***** válasza:
7%

19.

Ebben csak a nemek szerepe érdekes, mert fordítva ez teljesen természetes, elfogadott dolog (nőci részéről a pulya-házasság mánia, szexel zsarolás, munka látástól-mikulásig a fazonnak stb.)

2022. szept. 27. 11:43
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

Szerinted neki az utóbbi 15000 kérdése alatt hányszor javasolták már, hogy hagyja ott ezt a nőt?

Szakítani nem akar, pedig ez az egyetlen járható út.

Helyette itt panaszkodik, naponta többször.

Ebből csak arra lehet következtetni, hogy neki ez így tökéletesen megfelel és élvezi.

2022. szept. 27. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!