Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktattad párod arra hogy mindent a helyére tegyen?
Több mint 20 éve nem tudom:DD Úgy hogy ha valami trükköt tudsz, azt boldogan várom:D De én már feladtam.
A pasik erre képtelenek, nekem ez a tapasztalatom:)
Megkértem rá, hogy oda tegye le a cuccokat, ahol a helyük van. Megmutattam neki, hogy a különböző holmikat hova pakoltam.
Nekem ez a trükköm, de gondolom hajlandóság is kell hozzá a pasi részéről, hogy működjön :D
Szeretem a rendet és ha minden a helyén van, de általában magától elpakol, vagy a helyére rakja. Akkor vagy szólok, vagy elrakom én, ez nem kell, hogy konfliktus forrás legyen. Már 3 napja van egy mérőszalag a fürdőben, eléggé zavar, de majd elrakja... :D
Amúgy exem volt olyan, hogy amit elővett, azt ott hagyta. Tele volt a levetett ruháival a lakás, na meg szennyessel, egy kanalat nem tudott a helyére tenni. Aztán elődöntöttem, hogy nem akarok ilyennel élni.
Kutyáknál bevált a jutalomfalat. Még a halakat is rá szoktattam 17-18 óra között hol legyenek, ha enni akarnak.
A páromat viszont semmire nem akartam rászoktatni. Szoktatás helyett, inkább megbeszélem vele a dolgokat.
Sehogy, mindketten hajlamosak vagyunk rá, hogy az első szimpatikus vízszintes felületre lerakjuk a kezünkben levő dolgot, és otthagyjuk. Próbáljuk egymást leszoktatni róla, kevés sikerrel.
Nálunk inkább az vált be, hogy hagyjuk egy hétig gyűlni a dolgokat, aztán szombatonként reggel fixen az első dolgunk, hogy lövünk valami jó kis zenét, és jöhet a közös rendrakás.
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!