Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktattad párod arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktattad párod arra hogy mindent a helyére tegyen?

Figyelt kérdés
Takarítani takarít nincs ezzel gond. Csak azzal hogy ha valamit elvesz vagy haza hoz azt leteszi és ott hagyja.
2018. szept. 7. 09:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

Több mint 20 éve nem tudom:DD Úgy hogy ha valami trükköt tudsz, azt boldogan várom:D De én már feladtam.

A pasik erre képtelenek, nekem ez a tapasztalatom:)

2018. szept. 7. 09:28
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

Megkértem rá, hogy oda tegye le a cuccokat, ahol a helyük van. Megmutattam neki, hogy a különböző holmikat hova pakoltam.

Nekem ez a trükköm, de gondolom hajlandóság is kell hozzá a pasi részéről, hogy működjön :D

2018. szept. 7. 09:30
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Cukorkával
2018. szept. 7. 09:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon pedáns és rendszerető ember vagyok, és valahogy sikerült az évek alatt elérnem, hogy ez "átragadjon" rá is. Semmi különös módszerem nem volt, egyszerűen csak átformálódott a párom - hozzáteszem, nem volt előtte sem trehány, de a pedánstól messze volt... Nem feltétlenül kell itt nevelni, sokszor elég, ha jó példával jérsz elöl és kellően "formálható" természetű a partnered.
2018. szept. 7. 09:44
 5/17 anonim ***** válasza:
37%
A férfiakból szerintem genetikailag hiányzik ez a képesség:D
2018. szept. 7. 09:47
 6/17 A kérdező kommentje:
Barátnőmet szeretném rá szoktatni
2018. szept. 7. 09:48
 7/17 anonim ***** válasza:
18%
Én vagyok a feleség, és nálunk a férjem nevelte belém a rendet. Na meg a gyerekek érkezése. :D kettőnk közül ő a pedáns, de már túlzóan sokszor. Ezt úgy sikerült elérnie nálam, hogy a szemem láttára fintorogva, mint egy tornádó, úgy tette helyükre a dolgokat. Tudod, mint amikor egy nő durci, de "neki nincs semmi baja"! :D na mondom rám nem vágsz pofákat, tettem olyan rendet hogy nem kapott levegőt. :D
2018. szept. 7. 09:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a rendet és ha minden a helyén van, de általában magától elpakol, vagy a helyére rakja. Akkor vagy szólok, vagy elrakom én, ez nem kell, hogy konfliktus forrás legyen. Már 3 napja van egy mérőszalag a fürdőben, eléggé zavar, de majd elrakja... :D

Amúgy exem volt olyan, hogy amit elővett, azt ott hagyta. Tele volt a levetett ruháival a lakás, na meg szennyessel, egy kanalat nem tudott a helyére tenni. Aztán elődöntöttem, hogy nem akarok ilyennel élni.

2018. szept. 7. 10:07
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Kutyáknál bevált a jutalomfalat. Még a halakat is rá szoktattam 17-18 óra között hol legyenek, ha enni akarnak.

A páromat viszont semmire nem akartam rászoktatni. Szoktatás helyett, inkább megbeszélem vele a dolgokat.

2018. szept. 7. 10:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, mindketten hajlamosak vagyunk rá, hogy az első szimpatikus vízszintes felületre lerakjuk a kezünkben levő dolgot, és otthagyjuk. Próbáljuk egymást leszoktatni róla, kevés sikerrel.

Nálunk inkább az vált be, hogy hagyjuk egy hétig gyűlni a dolgokat, aztán szombatonként reggel fixen az első dolgunk, hogy lövünk valami jó kis zenét, és jöhet a közös rendrakás.

¯\_(ツ)_/¯

2018. szept. 7. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!