Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan szoktattad párod arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktattad párod arra hogy mindent a helyére tegyen?

Figyelt kérdés
Takarítani takarít nincs ezzel gond. Csak azzal hogy ha valamit elvesz vagy haza hoz azt leteszi és ott hagyja.
2018. szept. 7. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sehogy, magától is alapnak tartja. Én már nem annyira sajnos, kettőnk közül én vagyok a rendetlenebb ebből a szempontból, de egyikünk sem rendmániás (a tisztaság mindkettőnknek nagyon fontos, de a kisebb rendetlenség nem zavar), így nincs ebből konfliktus, sose szólt érte.
2018. szept. 7. 11:43
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
A kommunikáció csodákra képes, ha megfelelően "tálalod" ...
2018. szept. 7. 11:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem "szoktatom" semmire a párom, mert nem a kutyám. Ha zavar hogy rendetlen, keress olyat, aki rendszeretőbb, vagy pakolássz te helyette.
2018. szept. 7. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként vagyok ilyen. Elmondta a barátom kétszer, hogy ez nagyon zavarja-ő pedáns. Igyekszem eltenni a dolgokat, de tényleg nehéz ilyen egyszerűnek tűnő (pont azért mert szinte reflex szerű) dolgokban javulni.

Off de egyesek miért beszélnek úgy a férfiakról, mintha valami szerencsétlen gyerekek lennének?

2018. szept. 7. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Hú, erre én is várom a csoda receptet.

Én vagyok a nő, de egyszerűen képtelen vagyok rendet tartani a ruhásszekrényemben vagy elpakolni a levett ruháimat, pedig már annyiszor próbáltam. 😀 A férjem meg a kottáit hagyja szét. Minden mást a hyére teszünk, de ezek nem mennek. Már csak mosolygunk egymáson és pakolunk a másik után.

2018. szept. 7. 13:58
 16/17 anonim ***** válasza:

Nàlunk csak a szennyes széthagyàsàval volt probléma a hàzban a legelején. Ahol levette, ott maradt. Szèken a konyhàban, földön, szoba padlójàn, az àgy szélén stb.

Annyit tettem csak, hogy egyszer közöltem vele: ami nincs a szennyeskosàrban szombat kb 1-2 óràig ( hétvégén akkor kelek) , azt nem fogom kimosni. Miutàn egyszer hasznàlt , büdös zokniban kellett dolgozni mennie (mert nem szedte össze és nem tette a szennyesbe a zoknikat, így nem lettek kimosva), màr szó nélkül megcsinàlta.:)

Ha hazahoz valamit azt mindig elpakolja, elmosogat, szemetet se nagyon hagy maga utàn, csinàlja az összes hàzimunkàt ő is. Szóval nàlunk könnyen ment a dolog. Csak a szennyesével volt rendetlen. Ha tovàbbra se szedte volna össze a gönceit, tovàbbra sem mostam volna ki. Vagy jàrt volna büdös ruhàban, vagy maga megtanulta volna kezelni a mosógépet. Én nem lennék senki cselédje az biztos. 32/ N

2018. szept. 7. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk sajnos mindketten rendetlenek vagyunk, pedig nem érezzük jól benne magunkat.

A barátomnál az működik, ha egy, az ő fejével logikus rendet kell betartania. (Pl. a WC-papír egyszerűen nem tud az ajtónál 1 méternél messzebbre jutni (kollégiumban lakunk, hurcibálni kell), így csak akkor van a helyén, ha a tartó az ajtó mellett van. ) Az is segítene, ha kevesebb cuccunk lenne, és mindennek meglenne az egzakt helye.

2018. szept. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!