Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktattad párod arra hogy mindent a helyére tegyen?
Én nőként vagyok ilyen. Elmondta a barátom kétszer, hogy ez nagyon zavarja-ő pedáns. Igyekszem eltenni a dolgokat, de tényleg nehéz ilyen egyszerűnek tűnő (pont azért mert szinte reflex szerű) dolgokban javulni.
Off de egyesek miért beszélnek úgy a férfiakról, mintha valami szerencsétlen gyerekek lennének?
Hú, erre én is várom a csoda receptet.
Én vagyok a nő, de egyszerűen képtelen vagyok rendet tartani a ruhásszekrényemben vagy elpakolni a levett ruháimat, pedig már annyiszor próbáltam. 😀 A férjem meg a kottáit hagyja szét. Minden mást a hyére teszünk, de ezek nem mennek. Már csak mosolygunk egymáson és pakolunk a másik után.
Nàlunk csak a szennyes széthagyàsàval volt probléma a hàzban a legelején. Ahol levette, ott maradt. Szèken a konyhàban, földön, szoba padlójàn, az àgy szélén stb.
Annyit tettem csak, hogy egyszer közöltem vele: ami nincs a szennyeskosàrban szombat kb 1-2 óràig ( hétvégén akkor kelek) , azt nem fogom kimosni. Miutàn egyszer hasznàlt , büdös zokniban kellett dolgozni mennie (mert nem szedte össze és nem tette a szennyesbe a zoknikat, így nem lettek kimosva), màr szó nélkül megcsinàlta.:)
Ha hazahoz valamit azt mindig elpakolja, elmosogat, szemetet se nagyon hagy maga utàn, csinàlja az összes hàzimunkàt ő is. Szóval nàlunk könnyen ment a dolog. Csak a szennyesével volt rendetlen. Ha tovàbbra se szedte volna össze a gönceit, tovàbbra sem mostam volna ki. Vagy jàrt volna büdös ruhàban, vagy maga megtanulta volna kezelni a mosógépet. Én nem lennék senki cselédje az biztos. 32/ N
Nálunk sajnos mindketten rendetlenek vagyunk, pedig nem érezzük jól benne magunkat.
A barátomnál az működik, ha egy, az ő fejével logikus rendet kell betartania. (Pl. a WC-papír egyszerűen nem tud az ajtónál 1 méternél messzebbre jutni (kollégiumban lakunk, hurcibálni kell), így csak akkor van a helyén, ha a tartó az ajtó mellett van. ) Az is segítene, ha kevesebb cuccunk lenne, és mindennek meglenne az egzakt helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!