Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Házasság kapcsán mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasság kapcsán mi lenne a reakciód egy ilyen mondatra?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolatról van szó.

Az volt a hölgy reakciója egy beszélgetéskor hogy:

Lesz.rom már h a feleséged leszek e (persze jó lenne), mert erről már lemondtam de gyereket akarok arról nem mondok le.

2022. szept. 20. 11:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Évek óta hiába várja a gyűrűt
2022. szept. 20. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy egy nagyon jó kiegyensúlyozott kapcsolatról van szó, ahol semmi gond a kommunikációval 😂😂

Mázlista

2022. szept. 20. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Évek óta vár a gyűrűre, és most így próbál rá utalni, hogy nagyon szeretné. Ez ilyen fordított pszichológia szerintem.

Körülményeket azért jó lenne tudni. Te vagy a párja?

2022. szept. 20. 11:59
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Tele van a hócipője azzal, hogy évek óta nem kéred meg a kezét, és ez most kijött belőle.
2022. szept. 20. 12:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen nő, lehet, most bukott ki belőle a véleménye, amit eddig próbált elfojtani, és illedelmesen várni a gyűrűre, nehogy erőszakosnak nézd.

Egyértelműen azt hiszi, nem akarsz tőle komolyan semmit.

Nem tudom, mennyire jó ötlet tőle, hogy a gyereket azért veled akarja. Ha én évekig hiába várnék, inkább szakítanék, nem erőltetném a gyerek-dolgot.

2022. szept. 20. 12:03
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretne családot, és várja, hogy a párja is így érezzen.

Gondolom már régóta együtt élnek, már nem is túl fiatalok, ígyhát maga az esküvő nem jelentene neki semmit, szerinte már a gyerekvállalásnál kellene, hogy tartson a kapcsolatuk.

Ezen felül nyilván rosszul esik neki, hogy a párjának évekig nem volt fontos, hogy idejében megkérje a kezét, és megházasodjanak.

2022. szept. 20. 12:10
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg már ekresi a megfelelő apát.
2022. szept. 20. 12:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem azt jelenti, hogy a kérdezőtől akar gyereket. Hanem azt, hogy ő nem akarja, akkor lesz mással, de mindenképpen gyereket akar szülni. Vagyis ha a kérdező most nem mondja ki, hogy igen, dobd el a tablettát, jöhet a baba, akkor a csaj még idén elhagyja.

Maximum az kérdés, hogy előbb szakít, aztán lesz új apajelölt, vagy fordítva. Ha 30-as, akkor lehet, hogy előbb fix új kapcsolatot épít fel, és akkor szakít, ha biztosra megy, hogy nem marad évekig egyedül.

2022. szept. 20. 13:57
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Ahogy az elso irja
2022. szept. 20. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha a faszija lennék, elszégyelném magam. Nyilván házasodni szeretne. Rendes családot, de XY gyökér erre nem képes.
2022. szept. 20. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!