Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a reakció normális vagy csak én szerintem van takargatni valója a férjnek is?
Figyelt kérdés
Én vagyok a szerető egy házasságban. A szituáció az lenne hogy a Kedvesemék tegnap este tartottak haza fele és a férje kezébe került a telefon hogy kapcsol a gyerkőcnek mesét az én chat fejem pont ott volt meg is nyitotta és látta a szíveket a hiányzol már szeretlekes kis szerelmes üzeneteket el is olvasta feltételezhetően és erre csak annyit kérdezett feleségétől hogy ki vagyok meg miért beszélgetünk semmi többet erre mondta kedvesem hogy ez és az vagyok meg csak hogy jó kollégák és azért kerestük fel egymást hogy mi van a másikkal el is fogadta a választ és azóta se hozta fel neki ! Szerintetek ez normális dolog ? Mert szememben nem tud az lenni hogy rá se kérdez hogy mi van házasságukkal nem akar le ülni beszélni sem hogy mi is van valójában ! Ennyire hidegen hagyja a férjet ? Semmi féltékenykedés semmi üzenetet nem küldőt Nekem se hogy szálljak le róla 0 idegeskedés nem érdekli az egész ! Vagy csak az alkohol véget lehet ez mert sokat iszik ? Vagy netán neki is lehet valakie hogy ennyire nem érdekli hogy a felesége csalja ? Tudom erkölcstelen szeretőt tartani meg egyéb dolgok de bele folyhat bárki.2017. dec. 26. 19:55
1/15 anonim válasza:
Az ilyen embereket térdeltetném le az utcán és lőném agyon.
2/15 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy szerencsétek van neked meg az asszonynak, ohgy a férj ennyire lesz**arja.
3/15 anonim válasza:
Régóta tudja, hogy csalja az asszony. Csupán kényelmes neki, hogy valaki mossa a sz.ros gatyáját. Meg közös vagyon, közös élet stb. A kapcsolat már régen hulladék ha megcsalás van, nyilván mindkét fél csak kényelemből marad a kapcsolatban. Mit foglalkozzon vele ha a kapcsolat már eleve egy nagy 0 volt?
4/15 anonim válasza:
Én még meg is köszönném neked hogy tömöd az asszonyt, nem nekem kell izzadnom rajta meg minden...
5/15 anonim válasza:
Nyilván leszarja és igaza is van. Lehet akármilyen ember, válni kell ha nem megy, nem csalni. A nőstényed egy görény, ennyi. Azért "kedvesem"-nek szólítani meredek...
6/15 anonim válasza:
Szerintem tudja ő,hogy ha patáliát csap sem változik semmi.Addig meg szépen eléldegél kényelemben,és b...szik az asszonyra is,meg arra is,mit csinál.Nincs kizárva,hogy ő is sáros amúgy.
7/15 A kérdező kommentje:
ha magamat veszem pl-nek hogy reagálnám le a helyzetet és ha kötődnék fontos lenne nekem én toló kocsiba raknám a 3. Illetőt nem siklanék csak így át felete ez akkor ezek szerint érdek házasság inkább el mondásaitok szerint és már kezdem én is úgy látni hogy az lehet a baj !
2017. dec. 26. 20:31
8/15 anonim válasza:
Figyeljél már Gyökér! Te most itt mire is vered magad? Hogy a $zopósqrvád férje $z@rik a fejedre? És?
10/15 anonim válasza:
Addig örülj amíg eltartja ezt a nőt és nem neked kell.
Én annak a híve vagyok, ha megnyerte had vigye! Ennél nagyobb büntetés nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!