Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez a reakció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a reakció normális vagy csak én szerintem van takargatni valója a férjnek is?

Figyelt kérdés
Én vagyok a szerető egy házasságban. A szituáció az lenne hogy a Kedvesemék tegnap este tartottak haza fele és a férje kezébe került a telefon hogy kapcsol a gyerkőcnek mesét az én chat fejem pont ott volt meg is nyitotta és látta a szíveket a hiányzol már szeretlekes kis szerelmes üzeneteket el is olvasta feltételezhetően és erre csak annyit kérdezett feleségétől hogy ki vagyok meg miért beszélgetünk semmi többet erre mondta kedvesem hogy ez és az vagyok meg csak hogy jó kollégák és azért kerestük fel egymást hogy mi van a másikkal el is fogadta a választ és azóta se hozta fel neki ! Szerintetek ez normális dolog ? Mert szememben nem tud az lenni hogy rá se kérdez hogy mi van házasságukkal nem akar le ülni beszélni sem hogy mi is van valójában ! Ennyire hidegen hagyja a férjet ? Semmi féltékenykedés semmi üzenetet nem küldőt Nekem se hogy szálljak le róla 0 idegeskedés nem érdekli az egész ! Vagy csak az alkohol véget lehet ez mert sokat iszik ? Vagy netán neki is lehet valakie hogy ennyire nem érdekli hogy a felesége csalja ? Tudom erkölcstelen szeretőt tartani meg egyéb dolgok de bele folyhat bárki.

2017. dec. 26. 19:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

"de bele folyhat bárki."

bárki akinek annyi esze van mint egy tyúknak

2017. dec. 26. 20:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem érdekli hogy csalja a felesége,örülj neki,valószínűleg ő is tart szeretőt.Mondjuk azt nem tudom hova van írva,hogy a férje tartja el a nőt ,mint ahogy írta valaki előttem.
2017. dec. 26. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ojan jo pacsi lehecc mint amijjen a hejesirásodd te mennö kasszanóva eggyem a szived
2017. dec. 26. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Te vesszőt sosem használsz???
2017. dec. 26. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De igen furcsa.

Orulj neki,hogy nem olyan a szetetod ferje,aki meg kuzdene a nejeert,es megkeresne....bar,meg benne van a pakliban..

Az jobb lenne ha agyonvert volna?Vagy igy mar nem is olyan izgi?Ha megnyerted,hagy vigyed had vigyed

hozzaallas?

Ha volna meg benne erzelem,duhongene.Vagy mar elmult,v orul,h megszabaditid a nejetol.

2017. dec. 27. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!