Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Segítség!! Amikor nem értem,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség!! Amikor nem értem,hogy mi a baja ???

Figyelt kérdés
43 éves férfi,duzzog,gondolom,hogy miért, vagyis pontosan tudom,hogy azért mert nem éreztem jól magam ( mármint fájt a lábam) , és így is elmentünk az unokám 1 éves szülinapjára.Úgy éreztem ez neki nem tetszett. ( nem közös gyerektől van az unoka) A helyzet az hogy azóta nem szól hozzám... érti ezt valaki...?semmit nem tettem...én már lassan belefáradok agyalni,hogy most mi van...? Én kedvesen tűrök amit kell, elfogadom azt is amit más azt hiszem nem,ő meg nem szól...utálom,ha valaki duzzog mint egy gyerek....más is ilyen????? Mit tegyek???
2022. szept. 19. 14:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Szarul választottál és most sírsz. Nem, Gizi néni, senkinek nem JÁR a második esély.

Semmi kedve nem volt más pulyájához. Ilyen egyszerű.

2022. szept. 19. 15:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mikor jön rá a sok hülye vénnliba, hogy a férfiak miattuk isznak?"

A hímneműek, nem férfiak, azért isznak, mert nem rendelkeznek önkontrollal. Ez nem mások hibája. És az ivás nem oldja meg a problémákat, csak tetézi.

A kérdező meg társ függő, ezért visel el mindent mindegyiknek. Egyedül életképtelen.

2022. szept. 19. 15:14
 13/24 anonim ***** válasza:
50%

Ha nem volt kedve a faszinak más gyerekéhez, akkor nem kellett volna a kérdezővel összeállnia. Mégis megtette. Akkor?

2022. szept. 19. 15:18
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Unoka látogatásról van szó, nem más gyerekét kell nevelnie. De ha mégis lenne oly nagylelkű, akkor cserébe lehet alkoholista és paraszt is? Tényleg?
2022. szept. 19. 15:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lett volna kedve, nem cuccolt volna hozzá, magával cipelve a rekesz sörét.
2022. szept. 19. 15:22
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Milyen nyanya.már az, aki így festi le a párját? Nem.is ismeritek, de egy alkoholista semmirekellő alak lehet csak.

Ennyi megkeseredett buta libát......

2022. szept. 19. 15:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom figyelmedbe.

"Hát jó kérdés,és tudjátok,hogy még mit tűrök neki? Napi 8 sört..."

2022. szept. 19. 15:28
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
43 évesen nyanya? Te gondolom egy igen fess, fiatalember vagy! Remélem!;)
2022. szept. 19. 15:29
 19/24 A kérdező kommentje:
Amúgy is durcás,de eddig velem nem volt. Szerintem most tényleg nem volt kedve jönni, de én mondtam,hogy maradjon, de jött, mert közben kedveli a gyereket. És ezért nem is értem az egészet. DE mindegy is a történet, én azon nem vagyok túl,hogy miért nem szól jelenleg hozzám? Mi a baja? tehát erre nem tudom a választ.
2022. szept. 19. 15:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt innen mi sem fogjuk tudni, nem látunk a fejébe. Ideje megkérdezned tőle.
2022. szept. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!