Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Segítség!! Amikor nem értem,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség!! Amikor nem értem,hogy mi a baja ???

Figyelt kérdés
43 éves férfi,duzzog,gondolom,hogy miért, vagyis pontosan tudom,hogy azért mert nem éreztem jól magam ( mármint fájt a lábam) , és így is elmentünk az unokám 1 éves szülinapjára.Úgy éreztem ez neki nem tetszett. ( nem közös gyerektől van az unoka) A helyzet az hogy azóta nem szól hozzám... érti ezt valaki...?semmit nem tettem...én már lassan belefáradok agyalni,hogy most mi van...? Én kedvesen tűrök amit kell, elfogadom azt is amit más azt hiszem nem,ő meg nem szól...utálom,ha valaki duzzog mint egy gyerek....más is ilyen????? Mit tegyek???
2022. szept. 19. 14:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szard le a hisztijét, ne próbáld békíteni, ha kisgyerekként viselkedik akkor kisgyerekként kell kezelni. Ha meg ez rendszeres akkor gondold át miért vagy még mindig egy ilyen kapcsolatban és milyen lépéseket tehetsz, hogy kilépjh belőle.
2022. szept. 19. 14:28
 2/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell tűrni a csendjét meg a hisztijét sem. Ha nem tud felnőttként kommunikálni és besértődget mint egy kislány, akkor hagyd a fenébe. Csak megkeseríti az életedet.
2022. szept. 19. 14:31
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
És minek tűrsz? Ennyire nem akarsz pasi nélkül lenni?
2022. szept. 19. 14:41
 4/24 A kérdező kommentje:
Olyan jó,hogy írtok,ebből merítek erőt.Hát jó kérdés,és tudjátok,hogy még mit tűrök neki? Napi 8 sört...itthon, nem jár el, halk,csendes, kedves. Én teljesen józan életű normális körülményeket biztosítva élek ( vele is )...jaj,hirtelen nehéz lett minden..
2022. szept. 19. 14:45
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Amíg cipeled ezt a haszontalan koloncot a nyakadon, addig nehéz is marad. Próbáld ki milyen egyedül élni, akkora tehertől szabadulsz meg, hogy utána el se fogod hinni, hogy eddig vártál.
2022. szept. 19. 14:47
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Az első sem volt jó, ez sem az. Csak nagyi vagy, ilyenkor kell elkezdeni keresni az igazit.

Olyan ötvenes nyanyuszként magad lehetsz a bűbáj és vonzódás.

Mikor jön rá a sok hülye vénnliba, hogy a férfiak miattuk isznak?

2022. szept. 19. 14:57
 7/24 A kérdező kommentje:
Nem értem a megbántást...43 éves vagyok,20 év házasság után. Mi a probléma ezzel? Miattam biztosan nem iszik senki.
2022. szept. 19. 15:00
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem miattad iszik, viszont te tűröd a sörözést meg a durcát is. Megéri?
2022. szept. 19. 15:02
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért gyűlölöd ennyire magad, kérdező?
2022. szept. 19. 15:03
 10/24 A kérdező kommentje:
Amikor segítséget, jó szót kérek, akkor miért kell bántani? Nem ismersz, nem tudhatod milyen az életem és milyen volt.Gondolom te is leszel majd ötvenes nyanyusz...ahogy írtad.
2022. szept. 19. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!