Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti leráznátok a lányt vagy barátkoznátok vele?
Figyelt kérdés
Új helyre költöztünk pasimmal. Nem ismerünk itt senkit, szeretnék új ismerősi vagy baráti kapcsokatokra szert tenni.
Elmentünk egy buliba, ahol megismerkedtünk két lánnyal. Az egyikkel nagyon jól elbeszélgettem, tök aranyos, cseréltünk elérhetőséget. A legjobb barátnője viszont szemmel láthatóan is érdeklődik a pasim iránt, próbált vele flörtölni meg mindig mélyen a szemébe nézett. Pasim is néha túl barátságos sajnos
Azóta a lány, akivel en beszélgettem, rám írt, hogy van e kedvünk velük összefutni megint, mizújság stb.
Tök aranyos, és lenne kedvem de nem tetszett ahogy a barátnője viselkedett és tuti ziher hogy ő is jönne megint. Gondoltam, hagyom a francba őket. Ti adnátok esélyt barátkozásra vagy offolnátok őket?
2022. aug. 29. 13:31
11/15 anonim válasza:
7: Hát drágám, még a végén te jössz össze a lánnyal. :P :D
12/15 A kérdező kommentje:
Neeem, az a veszély nem fenyeget 😄😄😄
2022. aug. 29. 23:03
13/15 anonim válasza:
12: Nana, csak ne legyél olyan magabiztos, hirtelen elcsábulsz majd pár ital mellett. :D :)
14/15 A kérdező kommentje:
És arra ébredek, hogy eladta a vesémet. Lesz miből tovább veretniük a barátnőjével 😂
2022. aug. 30. 16:13
15/15 anonim válasza:
14: Szerintem te bejössz neki és nem a párod. :) Hallottam már ilyen esetet is. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!