Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csajok, ti leráznátok a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti leráznátok a lányt vagy barátkoznátok vele?

Figyelt kérdés

Új helyre költöztünk pasimmal. Nem ismerünk itt senkit, szeretnék új ismerősi vagy baráti kapcsokatokra szert tenni.

Elmentünk egy buliba, ahol megismerkedtünk két lánnyal. Az egyikkel nagyon jól elbeszélgettem, tök aranyos, cseréltünk elérhetőséget. A legjobb barátnője viszont szemmel láthatóan is érdeklődik a pasim iránt, próbált vele flörtölni meg mindig mélyen a szemébe nézett. Pasim is néha túl barátságos sajnos

Azóta a lány, akivel en beszélgettem, rám írt, hogy van e kedvünk velük összefutni megint, mizújság stb.

Tök aranyos, és lenne kedvem de nem tetszett ahogy a barátnője viselkedett és tuti ziher hogy ő is jönne megint. Gondoltam, hagyom a francba őket. Ti adnátok esélyt barátkozásra vagy offolnátok őket?

2022. aug. 29. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
miért nem tisztázod a lánnyal ;)
2022. aug. 29. 13:32
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

Én személy szerint nem kockáztatnám a párkapcsolatomat egy ilyen kételyes barátságért. Ha rákérdezel a csajnál, akkor úgyis tagadni fogja, hogy ő dehogy érdeklődik, te láttad félre a dolgokat.

Nem akarok bogarat ültetni a füledbe , de lehet pont a csaj kérte meg a barátnőjét, hogy írjon neked, hogy fussatok újra össze...

Én azért vagyok ilyen pesszimista, bocsi, mert legjobb barátnőm nem egy pasimra írt rá, flörtölt vele szemem láttára. Azóta a csajjal csak köszönő viszonyban vagyunk. Szóval szerintem nem árt a mai világban óvatosnak lenni ezekkel a "barátságokkal".

2022. aug. 29. 13:36
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Én lehet adnék még egy esélyt ennek a dolognak. Lehet a buliban felszabadultabb volt, mint alapjáraton, és egyébként (józanul) nem nyomulna rá a pasidra. Ha ezen a találkozón is kellemetlenül érezném magam, akkor viszont nem erőltetném a dolgot.
2022. aug. 29. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
Hívd ki egy kick-box meccsre.
2022. aug. 29. 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Adnék esélyt a dolognak ha tényleg a másik lány szimpatikus. Félteni ne féltsd a párod ha bárkinek is sikerül őt elcsábítania akkor nem szeretett igazán a párod. Máshol más nőkkel is fog még találkozni élete során a párod. Ilyen helyzetekben is látod legalább milyen a párod.
2022. aug. 29. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Eleve már ott lekelett volna állitanod a csajt... Nem csak nézni ahogy flörtölget a pasiddal... 🤔🤔
2022. aug. 29. 13:51
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, én is inkább vagyok bizalmatlan. Talán -talán majd elhívom egyszer egy sörre a csajt de csak kettesben!
2022. aug. 29. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek a 2-essel, jobb vigyázni
2022. aug. 29. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Hát az nagyobb baj szerintem, ha a pasid túl barátságos. Hogy egy vadidegen nincs tekintettel rád, az se szép, de a pasid se bírta jelezni, hogy nem vevő rá?

Én megírnám a csajnak, hogy kettesben már nem vágytok a másik csaj társaságára, úgyhogy köszi, de nem. Kettesben viszont találkozhattok, ha így még akar barátkozni.

2022. aug. 29. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

Én megmondanám őszintén a lánynak, hogy figyi, a barátnőd viselkedése bunkó és kínos volt, vele nem szeretnék barátkozni, vagy csak akkor, ha visszafogja magát. Ha így oké, szívesen megyek.

A pároddal meg beszélgess el, hogy ilyen esetben azért nem illik ennyire barátságosan viselkedni, amikor látszik, hogy a másik rámászik. Tisztelje kicsit jobban a kapcsolatotokat.

2022. aug. 29. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!