Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan oldjuk meg a kutyával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg a kutyával való együttélést ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a történet a következő 3es fel éve élünk együtt a párommal, neki van egy labrador kutyája akinek borzasztóan hullik a szőre nem is nagyon ápolt , nagyon ra van hagyva minden a kunyeralas stb, és a párom nem igazán szeretne nevelni ilyen teren mert szerinte akkor a kutya nem lesz boldog ha szabályok vannak… es elég nehéz az együttélés emiatt . A kutya nem élt velünk eddig, a szüleinél tartotta most viszont o is velünk lakik. Mindenhova kell vinni öt meg akkor is ha csak egy bevasarlo központba megyünk, emiatt úgy érzem hogy már nincs privát életünk hogy csak o meg én .Nekem nagyon nehéz mivel én falun nőttem fel és nekünk a kutya mindig kint volt az udvaron, plusz én inkább macskas is vagyok , mert tisztábbnak tartom őket valahogy. A kérdésem , hogy mit csináljunk hogy könyebb legyen az együtt éles? Én szeretem a páromat és meg akarom oldani a problémát .

2022. aug. 24. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Nevelni kell a kutyát, és ápolni. Vigye el X időnként kutyakozmatikushoz, aki rendbeteszi a szőrét, hogy ne hulljon mindenhova, és vigye el kutyasuliba. Sokkal boldogabb lesz egy lemozgatott, feladatokat kapott kutya, mint az, amelyikre szimplán ráhagytok mindent. És igenis állítsatok fel szabályokat, amik mind a kettőtök számára kényelmesek. Tök jó, hogy te elfogadod, hogy benn legyen a kutya, legyen érte hálás a párod, ezért cserébe pedig igenis tanítsa azt a kutyát.
2022. aug. 24. 13:47
 2/20 anonim ***** válasza:
18%

Semmit. Nyilván nem fogja kidobni a kutyát. A macska sem szentebb azért..

Ezért nem kell erőltetni az állatosokkal való összejövetelt, mint kapcsolat.

2022. aug. 24. 13:47
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Vigyétek el kutyasuliba, a párod meg mindenképp legyen ott, mert nyilvánvalóan fogalma sincs arról, hogy mitől boldog egy kutya. Megtanítják őt a felelős állattartásra, a kutyit pedig viselkedni.
2022. aug. 24. 13:48
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

A kutyával való együttélést könnyű megoldani.

Egy állatokhoz nem értő, hanyag gazdival viszont nem költöznék össze.

2022. aug. 24. 13:52
 5/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a tanácsokat, az elég nehéz lesz rá venni mert ilyenekre nem ad hogy kutya kozmetikus , meg kutya suli, mert o azt szeretne hogy. A kutya úgy éljen ahogy neki jó mert azerintme úgy veszi mintha egy ember lenne :/ és más kutyás is szokta vinni mindenhova a kutyáját?
2022. aug. 24. 13:53
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért érdekes mert imádja a kutyákat
2022. aug. 24. 13:55
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem imádja a kutyákat. Ha imádná akkor kutyaként kezelné. Itt NEM arra gondolok hogy ki van cseszve a kertbe és maradékon él, hanem hogy a kutyát bizony ápolni kell (pl kozmetikus), tanítani kell, foglalkozni vele, lefárasztani fejben, és szabályok kellenek.
2022. aug. 24. 13:58
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
Magyar vizslám van. Nem viszem shoppingolni, abszolút nem élvezné. Bent van a házban szinte egész nap. Az udvaron kikefélem a szőrét, így nem hullik, nincsenek szőnyegek, hogy könnyű legyen takarítani, a szobákba nem jöhet be, van egy saját fotelje, amit birtokolhat, a többi bútor tabu. Kiviszem az erdőbe, szántásba sétálni, úszni, rohangálni, közben kap feladatokat. Valójában a kutyák erre vágynak, nem arra, hogy papucsot egyenek kínjukban a kisszobában, meg bevásárolni járjanak. Valahogy ezt kellene megértetni a barátoddal. A kutyázás más életmódot kér.
2022. aug. 24. 14:05
 9/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha zavar a kutyaszor, akkor vigyetek el kutyakozmetikushoz, fesuld minden nap a szoret es adjatok neki vitamint, valamint porszivozzatok minden nap. Szabalyok teren en kozeputon vagyok, szerintem is kell valamennyi, viszont nem szabad tulszabalyozni sem, mint egyik ismerosom, hogy a kutyara ra van szolva, hogy be kell mennie a ketrecebe fekudni, mert neki most eppen ilyen kedve van es szerencsetlen joszag fel sem kelhet. De a kunyeralast ne hagyd neki. Ha o nem akarja nevelni akkor ot nem tudod ravenni, tole kunyeraljon tovabb, de ha te ra fogsz szolni, akkor toled nem fog kunyeralni. Nalunk otthon a szuleim adnak mindig az en kutyamnak kajat, hiaba mondom mar 11 eve, hogy ne tegyek. A kutya konkretan vonyit mikozben esznek es nem merik ott hagyni a kajajukat mert ellopna. En sosem adtam a kutyanak, kovetkezetesen raszoltam. Tolem sosem ker, akar az agyban mellette is otthagyhatom a kajamat es kimehetek a szobabol, meg csak fel sem kel megszagolni, mert tudja, hogy nem az ove.

Az szerintem jo, hogy viszi mindenhova pl plazaba, mert legalabb erik ingerek a kutyat meg tobbet mozog mintha csak otthon fekudne. Ezt neked kell elfogadni, hogy a kutyatartas idealis esetben nem annyi, hogy kirakod a kutyat az udvarra es amikor elindulsz a munkaba meg hazaersz megpaskolod a fejet.

2022. aug. 24. 14:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Utolsóra reagálnék; én nem várom el hogy otthon zombuljon , szeretnek kutyás programot is h el vigyük együtt stb de azt túlzásnak tartom hogy mindig mindenhova velünk velünk mert így egymásra szánt idő nem is marad .
2022. aug. 24. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!