Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a kutyával való együttélést ?
Semmit. Nyilván nem fogja kidobni a kutyát. A macska sem szentebb azért..
Ezért nem kell erőltetni az állatosokkal való összejövetelt, mint kapcsolat.
A kutyával való együttélést könnyű megoldani.
Egy állatokhoz nem értő, hanyag gazdival viszont nem költöznék össze.
Ha zavar a kutyaszor, akkor vigyetek el kutyakozmetikushoz, fesuld minden nap a szoret es adjatok neki vitamint, valamint porszivozzatok minden nap. Szabalyok teren en kozeputon vagyok, szerintem is kell valamennyi, viszont nem szabad tulszabalyozni sem, mint egyik ismerosom, hogy a kutyara ra van szolva, hogy be kell mennie a ketrecebe fekudni, mert neki most eppen ilyen kedve van es szerencsetlen joszag fel sem kelhet. De a kunyeralast ne hagyd neki. Ha o nem akarja nevelni akkor ot nem tudod ravenni, tole kunyeraljon tovabb, de ha te ra fogsz szolni, akkor toled nem fog kunyeralni. Nalunk otthon a szuleim adnak mindig az en kutyamnak kajat, hiaba mondom mar 11 eve, hogy ne tegyek. A kutya konkretan vonyit mikozben esznek es nem merik ott hagyni a kajajukat mert ellopna. En sosem adtam a kutyanak, kovetkezetesen raszoltam. Tolem sosem ker, akar az agyban mellette is otthagyhatom a kajamat es kimehetek a szobabol, meg csak fel sem kel megszagolni, mert tudja, hogy nem az ove.
Az szerintem jo, hogy viszi mindenhova pl plazaba, mert legalabb erik ingerek a kutyat meg tobbet mozog mintha csak otthon fekudne. Ezt neked kell elfogadni, hogy a kutyatartas idealis esetben nem annyi, hogy kirakod a kutyat az udvarra es amikor elindulsz a munkaba meg hazaersz megpaskolod a fejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!