Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan oldjuk meg a kutyával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg a kutyával való együttélést ?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a történet a következő 3es fel éve élünk együtt a párommal, neki van egy labrador kutyája akinek borzasztóan hullik a szőre nem is nagyon ápolt , nagyon ra van hagyva minden a kunyeralas stb, és a párom nem igazán szeretne nevelni ilyen teren mert szerinte akkor a kutya nem lesz boldog ha szabályok vannak… es elég nehéz az együttélés emiatt . A kutya nem élt velünk eddig, a szüleinél tartotta most viszont o is velünk lakik. Mindenhova kell vinni öt meg akkor is ha csak egy bevasarlo központba megyünk, emiatt úgy érzem hogy már nincs privát életünk hogy csak o meg én .Nekem nagyon nehéz mivel én falun nőttem fel és nekünk a kutya mindig kint volt az udvaron, plusz én inkább macskas is vagyok , mert tisztábbnak tartom őket valahogy. A kérdésem , hogy mit csináljunk hogy könyebb legyen az együtt éles? Én szeretem a páromat és meg akarom oldani a problémát .

2022. aug. 24. 13:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És nem gondolom hogy a plazazas meg vinni vásárolni olyan nagy élmény neki, mivel csak bent ül a kocsiba és vár minket
2022. aug. 24. 14:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk van kutyánk. Eszünkben sincs plázába vinni, moziba, színházba is járunk, meg étterembe kutya nélkül. Sőt, nyaraláskor panzióban van.

Benti kutya, rendszeresen sétáltatjuk, minden nap játszunk vele. Nem hullik a szőre. Minőségi tápot kap. Keveset van egyedül, akkor alszik. Kanapéra feljöhet, az ágyra nem. Kiegyensúlyozott, boldog kutya.

2022. aug. 24. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

9-es vagyok: ha a a kocsiban var, az tenyleg nem tul nagy elmeny. A bevasarlokozpont alatt pl egy Corvin plazara gondoltam, ahova be lehet vinni a kutyat.

Az egymasra szant idot annyira nem tudom aterezni, a parommal ha megyunk valahova akkor viszem a kutyat is, pont azert, hogy minel tobbszor kiszakadjon a panelbol. A baratomeknal viszont kerteshazban van a kutya,szamara idegen ez az "aktiv kutyas elet", de nem erzi ugy, hogy a minosegi ido meg a randizas rovasara megy ha pl kiulunk valami teraszos helyre froccsozni es a kutya ott nezelodik a labunknal vagy fekszik az asztal alatt. Attol meg ugyanugy "edeskettesben" vagyunk, mert a kutya nem emberi szemely. Remelem erted mire gondolok, mert eleg kacifantosan sikerult megfogalmaznom :D

Amugy a minosegibb tap sem rossz otlet, multkor amikor a kutyamnak kerestem gyogytapot akkor lattam olyat, amitol elvileg kevesbe hullik a szore. Es bar az en kuty nem olyat kapott, de a minosegibb taptol neki is kevesbe hullik meg meg fenyesebb lett a szore.

2022. aug. 24. 14:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is meg kell nevelni a kutyát, hogy normálisan lehessen vele élni. (kunyerálásról leszoktatni, stb.)

Másodszor pedig ápolni kell a szőrét.

Néha magára is lehet hagyni, gondolom, hétköznap is egyedül van otthon. Hosszabb időre meg lehet kérni rokont, ismerőst, hátha akad, aki kifejezetten szívesen pesztrál egy kutyát pár napig.

2022. aug. 24. 14:56
 15/20 anonim ***** válasza:
5%
Nem a kutya lesz boldogtalan a szabályoktól hanem a csajod, mert egy lusta, igénytelen ember. Dolgozni is viszi a kutyát?
2022. aug. 24. 16:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány :) otthonról dolgozik szóval meg ott is nonstop vele van
2022. aug. 24. 16:38
 17/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha a párod semmire nem hajlandó akkor te egyedül nem fogod tudni megoldani és egyre szépen távolodtok majd egymástól. Mindig te leszel majd a rossz mert bele akarsz szólni meg kioktatni. Legközelebb keress olyat aki valóban törődik a kutyájával.
2022. aug. 24. 18:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem lennék együtt olyan emberrel, aki ilyen szinten elhanyagolja az állatát.
2022. aug. 25. 07:26
 19/20 anonim ***** válasza:

"Én szeretem a páromat és meg akarom oldani a problémát ."

Ő vajon kit szeret, és van-e problémája a kutyával való együttéléssel?

2022. aug. 30. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta, kérdező?
2022. okt. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!