Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjuk meg a kutyával való együttélést ?
Nekünk van kutyánk. Eszünkben sincs plázába vinni, moziba, színházba is járunk, meg étterembe kutya nélkül. Sőt, nyaraláskor panzióban van.
Benti kutya, rendszeresen sétáltatjuk, minden nap játszunk vele. Nem hullik a szőre. Minőségi tápot kap. Keveset van egyedül, akkor alszik. Kanapéra feljöhet, az ágyra nem. Kiegyensúlyozott, boldog kutya.
9-es vagyok: ha a a kocsiban var, az tenyleg nem tul nagy elmeny. A bevasarlokozpont alatt pl egy Corvin plazara gondoltam, ahova be lehet vinni a kutyat.
Az egymasra szant idot annyira nem tudom aterezni, a parommal ha megyunk valahova akkor viszem a kutyat is, pont azert, hogy minel tobbszor kiszakadjon a panelbol. A baratomeknal viszont kerteshazban van a kutya,szamara idegen ez az "aktiv kutyas elet", de nem erzi ugy, hogy a minosegi ido meg a randizas rovasara megy ha pl kiulunk valami teraszos helyre froccsozni es a kutya ott nezelodik a labunknal vagy fekszik az asztal alatt. Attol meg ugyanugy "edeskettesben" vagyunk, mert a kutya nem emberi szemely. Remelem erted mire gondolok, mert eleg kacifantosan sikerult megfogalmaznom :D
Amugy a minosegibb tap sem rossz otlet, multkor amikor a kutyamnak kerestem gyogytapot akkor lattam olyat, amitol elvileg kevesbe hullik a szore. Es bar az en kuty nem olyat kapott, de a minosegibb taptol neki is kevesbe hullik meg meg fenyesebb lett a szore.
Először is meg kell nevelni a kutyát, hogy normálisan lehessen vele élni. (kunyerálásról leszoktatni, stb.)
Másodszor pedig ápolni kell a szőrét.
Néha magára is lehet hagyni, gondolom, hétköznap is egyedül van otthon. Hosszabb időre meg lehet kérni rokont, ismerőst, hátha akad, aki kifejezetten szívesen pesztrál egy kutyát pár napig.
"Én szeretem a páromat és meg akarom oldani a problémát ."
Ő vajon kit szeret, és van-e problémája a kutyával való együttéléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!