Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjetek hazudik nektek,hogy reagáljátok le?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 03:20
1/9 anonim válasza:
12 éve vagyunk együtt, 1x kaptam hazugságon, annak is az volt az oka, hogy a szülinapi meglepetésemet titkolta. Vannak őszinte emberek, akik elvek szerint élik az életüket, és nincs szükségük hazugságra. Úgy reagáltam le (korábban, más kapcsolatomban), hogy elköszöntem és kerestem olyat, akinek azonos az értékrendje velem.
3/9 anonim válasza:
1-es, te is az én férjemmel vagy együtt? És pont 12 éve :)
5/9 anonim válasza:
Eljátszom neki, hogy szexelni szeretnék vele, majd amikor beizgul, akkor kissé megdolgozom a golyót a lábammal:).
6/9 anonim válasza:
Leülnék megbeszélni vele, hogy a következőt nem nézem el, hanem válok.
Ha másodszor is hazudik, akkor beadom a válópert.
7/9 A kérdező kommentje:
Abban hazudik,hogy megbeszélünk valamit,hogy nem!De ő a hátam mögött mégis bele megy.És előszőr a képembe hazudik hogy hát az nem úgy van...először is gyülőlöm a hazugságot,akármilyen mértékű is.
Másodszor pedig ku...ára szarul esik,hogy a saját férjemben sem bízhatok meg.Ráadásul én őszinte vagyok hozzá,mindent elmondok neki .De úgy látszik ez csak egyoldalu.
2022. aug. 19. 21:18
8/9 anonim válasza:
Én töketlennek tartom az ilyen férfiakat. Felelősségérzés 0, legalábbis afelé, akinek hazudik. Engem ez nagyon kiakaszt, mert ha én vagyok a párja akkor elvárom, h engem rakjon az első elhelyre a párom. Kicsit elbeszélgetnék vele erről, és megint megtörténne ez, akkor már repülne. Akkor is ha nagyon sok pénze, sőt akkor csak igazán, hiszem viszem a pénz egyrészét.
9/9 anonim válasza:
Pease-házaspárnak van egy - szerintem - érdekes könyve.Címe: Miért hazudik a férfi, miért sír a nő? Sok mindenre magyarázatot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!