Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti ezt hogyan reagáljátok le?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt hogyan reagáljátok le?

Figyelt kérdés
ha barátnőtök munkájába adtok tanácsot hogy hogy lenne egyszerűbb szerintetek erre leolt hogy ne szóljak bele a munkájába ő se szól az enyémbe. De máskor meg rinyál hogy hogy lehetne megoldani a problémát meg kérdezi hogy most mit is írjon vissza válaszként..
2019. aug. 26. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mi a kérdés? :D én hogyan reagálom le, ha a barátom nem szól bele a munkába? Jól esik, ha érdeklődik, próbál tanácsot adni, ötletel az esetleges problémák miatt stb. szóval én örülnék neki a barátnőd helyében. Persze nem várom el, hogy ő oldja meg, sokszor haszontalan dolgot mond :D és abból nekem lesz egy használható ötletem.
2019. aug. 26. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
18%
Felképelem.
2019. aug. 26. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne szenvedjen előttem látványosan, hanem végezze a dolgát. Legközelebb meg csak ha kér akkor mozdulj.

33/f

2019. aug. 26. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért kioktatásnak vette, ezt csak te tudhatod, hogy a te szóhasználatod/hangsúlyod volt olyan, vagy ő reagál ezekre ilyen rosszul. Legközelebb csak akkor adj neki tanácsot, ha kifejezetten kéri. Ennyi.
2019. aug. 26. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy adtad elő. :)

Én kifejezetten szeretem, ha a férjem tanácsot ad, kérni is szoktam a segítségét.

2019. aug. 26. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Sztem se szolj bele a munkajaba. Igaza van
2019. aug. 26. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:

A lányok hajlamosak feszültséglevezetésként panaszkodni. Én nagy rinyás vagyok olyankor. Nem biztos hogy jó ötlet a férfitól ha ilyenkor tanácsot ad, inkább csak hallgasson. :D

Nem tudom hogy ez áll e a dolog mögött, vagy jogos a felháborodásod, te tudod.

2019. aug. 26. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

jaj kerdezo, hat nem erted a noket ;)

mi nok olyanok vagyunk hogy neha csak szelloztetni kell a fejunkben, ilyenkor elmeseljuk otthon h milyen genya a fonok, milyen buta a munkatars, stb. de ilyenkor NEM kerjuk hogy segits, meg veletlenul se adj tanacsot, csak hallgass meg minket

aztan van a masik oldal, amikor tenyleg problema van es amit meg kell oldani es ilyenkor nagyon jol jon egy ferfi tanacsa es ertekeljuk a segitseget

de kisapam a nagy tudas abban rejlik, hogy felismerd mikor melyikrol van szo a baratnod kis eleteben :D

mi a parommal erre raismertunk meg idoben es en mar ugy kezdem a paromnak, hgy figyelj, most csak kieresztem a gozt, hallgass meg, nem kell tanacs... es nyakaba ontom a sok munkahelyi phaszsagot (o meg elengedi a fule mellett de nekem jolesik kiadni magambol)

amikor tenyleg gond van es kell segitseg, akkor meg ugy allok ele, hogy figyi ez most komoly, mit csinaljak, oldjuk meg...

erteeeed? :D

2019. aug. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!