Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan lehet ezt megbeszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt megbeszélni vele?

Figyelt kérdés

Mindenki tudja hogy elszálltak az árak. Ezért én kicsit pazarlasnak érzem barátnőm elelmiszer vásárlását.

Ami elgondolkodtat h fel se merül benne, h visszafogja magát és kicsit átgondoltan vegyen.

Pl:

Most is vett 3 4 4dbos pudingot, mas pudingot, 4zacsko chipset, kekszet, 4 doboz tofifeet meg 2 doboz csokit még.

A baj h tudom a puding jövő hétre elfogy és csak ő eszi.

Nem azt mondom h ne vegyen de azért ez a mennyiség..és én megvagyok nasi nélkül v max 2 3 zacsi vlmi,h ha mégis jön vlki..

Az intézd el magad a bevásárlást es akkor nem lesz így, hagyjuk!

2022. aug. 17. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi édességet eszik ?

Nincsenek súlyproblèmai , cukorbetegsége , netán terhes?

2022. aug. 17. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne egészségesebb életmódra váltania. Ez a nasi azért túl van a természetes szinten, ez baromi egészségtelen.
2022. aug. 17. 13:27
 3/8 BeefEater ***** válasza:
100%

Erre így nem lehet semmit sem mondani. Mennyit kerestek? Kijöttök a pénzetekből? Ha igen, akkor hadd vegye - az egészséggel kapcsolatos dolgokra most nem térnék ki, egyetértek az előző kettő hozzászólóval, de ez offtopic.

Ha nem, akkor nézzétek meg, hogy hol tudtok takarékoskodni. Én biztos, hogy nem a nassolni valóval vagy étellel kezdeném, de mindenkinek más a fontos.

2022. aug. 17. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi junk foodot egy év alatt nem eszek meg. Közös kasszán vagytok?
2022. aug. 17. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
14%
Ezért sem szabad kövér csajjal összeállni.
2022. aug. 17. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazából van egy betegsége amire gyógyszert szed 1eve kb és diétát tartania kellene.

Már mondtam neki h így ne csodálkozz h az orvosi kezelesnek nincs eredménye.

Tény h nem egyből fogy el ez a mennyiség de akkor is..

Kövérnek nem mondanám, túlsúlyosnak igen. 152cm és 64kg

2022. aug. 17. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagy csoki rajongó vagyok, de még sose vettem egyszerre 4 Toffifee-t. Pedig az nem rossz cucc.

Ha ekkora mennyiségben tömi magába a cukrot, akkor a nyugdíjas éveiért nem kell aggódnia.

2022. aug. 17. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
33%
Szakíts már vele, te nyomorult, ahelyett, hogy kétnaponta szidod szerencsétlent.
2022. aug. 19. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!