Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mit tegyek? Több éve együtt vagyok a párommal még a szüleinél lakunk. Úgy érzem hogy még jó sokáig ott fogunk lakni ami nem zavarna ha ezenkívül komolyan venne engem de nem úgy érzem
Mi is párom szüleinél lakunk,már lassan 3 éve...de folyamatosan arra keresünk hogy elköltözzünk! Van jövőkép.
Ha köztetek ez még nem került szóba akkor hozd fel! Rosszat nem teszel vele,esetleg még többet is megtudsz :)
Az hogy nem szívesen megy érted a munkába az nagyon gáz :( vagy akkor adná oda a kocsit és kész.
Ennek így szerintem sok értelme nincs.
Ha maradsz mellette akkor ne várj tőle többet, ő ilyen és valami csoda kellene hogy történjen amitől egy kicsit is megváltozik,ne csináltasd fel magad ha esetleg arra gondolnál mert akkor csak rosszbb lenne a helyzet.
Már ott bukta a kapcsolat ha tiszteletlen+azt érzed hogy nem becsül meg,így már nagyon is offos a ti kapcsolatotok, ha ez az alapvető dolog nincs meg akkor szerintem nem is érdemes ezt tovább erőltetni.
Tudom hogy szereted, de így csak el fog menni az idő feletted és később bánni fogod az egészet.
Nevetséges hogy 1km miatt hisztizik, nagyon elkényeztették vagy még kényeztetik a szülei.
Több év után azért illő lenne valami közös hobbi,terv, én kb az első 3 hónapban biztosan tudnák és gondolom te is.
Eléggé gyerekesen viselkedik.
Akit valóban szeretünk azzal nem bánunk tiszteletlenül, ha valamiben hibáztunk akkor bocsánatot kérünk.
Egy jó kapcsolatban kommunikálni kell mert anélkül nem fog működni jól, mindent meg kell tudni beszélni higgadtan.
Mindig az ilyen csókák a mázisták az életben, bár lehet hogy én is az lennék ha próbálkoznák is a nőknél.
Pihenjétek ki magatokat,üljetek le négyszemközt, beszéljétek meg hogyan tovább? Mond el neki téged mi bánt? Ha rosszul reagálj le a dolgokat, esetleg megigér több dolgot is és semmilyen változás nem történtik már csak azzal a helyzettel hogy tisztelettel bánjon veled akkor ezt a kapcsolatot nemérdemes erőltetni.
Így gondolom 24 éves fejjel.
úgy érzem hogy tiszteletlen sokszor velem és nem becsüli meg hogy vagyok neki - ki kell dobni és keresni olyan férfit, aki tisztel.
PErsze neked fontosabb az anyagi biztonság, minthogy megbecsüljenek, ami nem jó. Kapd össze magad.
Panaszkodsz , de aztan ugyse lepsz mert “szereted”.
Hat nem szereted. Csak azt hiszed. Onertekelesi problemad van.
Mar reg fel kellett volna szedni egy belevalo komoly pasit es lelepni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!