Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt kérdezem tőle te eltidod azt képzelni hogy 80 évesen is együtt vagyunk? Es erre azt feleli úgysem él addog szerinte. Az mit jelenthet?
De engem csak a képzelet erdekelne hogy ilyen kapcsolatbol mint a miénk mit lehet elképzelni.
A kapcsolatunk minőségéről érdekelt volna a véleménye
De konkretan ez erdekel hogy szerinte 80 évig egyutt lennénk e.
Es kibujt a valasz alol.
Akkor még jó is hogy nem 2-3 évet kerdeztem gondolom vagy 4-5-öt.
Ha arra is ilyen választ kapnék szerintem rosszul is esne. Erre fel se vagyok készülve.
Tehát neked az se baj, ha már most nem jó a kapcsolat, csak az érdekel, hogy ne szakítsatok. És ezt akarod ráerőltetni a párodra.
A jó hír az, hogy a legtöbb pasi addig lusta szakítani, amíg nincs fixen másik, meg legalább heti egy közepes szex van. Te meg úgyse szakítasz, mert kapcsolatfüggő vagy. Így jó esély van rá, hogy ebben a langyos kakiban pazarlod el az egész életed. Ha neked ez jó...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!