Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 hónapja szakítottunk a párommal.2 évig voltunk együtt. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
úgy válltunk el, hogy közbe imádjuk egymást, rengeteg mindent megtettünk már egymásért. Szakítás óta megszakadt a kapcsolat. A lényeg hogy szülinapjára kapott tőlem egy nyakláncot egy medállal aminek nagy jelentőssége van! Még mindig hordja..mindig rajta van..Mit gondoltok erről? 18L 20F2015. ápr. 11. 13:26
1/4 anonim válasza:
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó! Szerintem keress mást, az én exemnél is pl kintvannak facebook-on a közös képek, mégsem jelent semmit számomra. Szerintem tedd magad túl rajat.
2/4 A kérdező kommentje:
:(
2015. ápr. 11. 13:32
3/4 anonim válasza:
Nem valószínű. Nekem is vannak dolgaim amiket az exemtől kaptam, de mivel hasznos vagy tetszik, ezért miért válnék meg tőlük? Azok a dolgok nem tehetnek a történtekről. Van egy szívecskés nyakláncom, simán felveszem azt is ha passzol az öltözékemhez, de nem jelent már semmit. Max eszembe jut, hogy igen tőle kaptam, de ennyi.
4/4 A kérdező kommentje:
de rajta folyamatosan rajta van..le sem veszi :S és ha föltölt egy képet.akkor természetesen a nyaklánc nagyon nagyon látszik rajta..nekem olyan mintha valami kapocs lenne még..:/
2015. ápr. 11. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!