Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy még mindig szeretjük egymást? Együtt éltem valakivel akít interneten ismertem meg miután a gyerekeim apjától eljöttem. De rájöttem hogy nem lenne jó apja a gyerekeimnek így szakítottunk.
Valahogy én úgy érzem, bár ennyiből nehéz megállapítani, hogy egyik férfi sem a megfelelő neked. A gyerekeid apja jó apa, de nem jó férj, az előző párod meg veled jó, de nem lenne jó apa. Ráadásul ő is elvett közben egy másik nőt, aki mellett neked udvarolgat.
Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy a mostani rossz kapcsolatodból visszamenekülsz hozzá, viszont azon is el kell gondolkoznod, hogy a jelenlegi kapcsolatod mennyire menthető, lehet-e még működőképes és ha nem, tényleg az-e a legjobb a gyerekeknek, hogy a szüleik úgy élnek együtt, hogy nem szeretik egymást, nem boldogok?
nem is menekülnék vissza,ezt már eltemettem magamban. csak néha előjönnek az emlékek ..... érdekes módon általában a jók. apjuknál ez pont fordítva van. csak rosszra emléxem.
Egyenlőre úgy gondolom hogy ez a helyzet marad amíg így fent tudjuk tartani. végülis megvagyunk mi csak nincs az a lángoló érzés. kicsit úgy élünk együtt mintha idegenek lennénk. nincs semmi közös témánk. ha ő szexelni akar akkor mondja, én megyek azt azon az 5 percen kívl véletlenül sem szól vagy nyúl hozzám úgy /főleg nem mások előtt/ hogy azt gondolnám hogy kicsit is büszke rá hogy mi együtt vagyunk. sőt! inkább mintha szégyelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!