Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy szakítottunk miért genyózik velem az új párjával?
Elég friss a sztori,szóval nincs 2 órája se.
A lényeg,hogy egy hónapja szakítottunk.Ez a kapcsolat cirka egy évig tartott.De ebbe nem akarok belemenni,mivel már túltettem rajta magam.
Ma a haverjaimmal a szokásos kocsmánkba mentünk,ahol legurítottunk pár sört.Ott volt a volt barátnőm is a gyönyörű párjával..
Oda jött hozzám, ezzel a szöveggel,hogy "Na majd én megadom neki azt,amit te nem tudtál gyökér!"
A jó isten szava tartott vissza,hogy ne verjem be a pofáját...De nem bírtam magammal,és oda szóltam annak a kisku*rvának,hogy remélem nagyon büszke magára..
Megszeppent és vissza szólt,hogy foglalkozzak csak a saját életemmel meg,hogy hogy merek szólni őfelségének..
23 éves vagyok,gyakorlatilag nálam élt és így kell elválnunk,én továbbra is barátként szerettem volna tekinteni rá,de ebből ez lett.
Jól kibeszélhetett a hátam mögött annak a szívpatkánynak a vágyairól...
Zavar a tudat,hogy egy ilyen ember mellett van...
Nem szemétség,hántolgatni a múltat ráadásul társaság előtt?
Már mennyire is hihetetlen érzek magamban még így annyi szimpátiát,hogy nem ártanék neki.Szóval,szimpla bocsánatkéréssel talán átértékelném a jelenlegi helyzetet..
Kicsit szokatlan mással látnom mert elvégre is egy pár voltunk..De az élet megy tovább,változnak az emberek velük együtt a személyiségük is...
De nem fér belém a gondolat,hogy miért nem lehet másképp felfogni?
na az én sztorim meg az, hogy a pasim patkány módon neten írt szakítós levelet, aztán másnap már más csajjal volt.
megkaptam hogy nem vagyok szerethető, az új mindenben jobb blabla
túlléptem, utáltam őket egy jó évig, aztán elmúlt.
szemetek, azok is maradnak, ha szétvered őket, ha nem :D
ezen ne rágódj, menj edzeni, az levezeti a feszkót és még jobban is nézel ki tőle
na? ;)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!