Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az amit megpróbálsz úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit megpróbálsz úgy csinálni ahogy a párod kérte?

Figyelt kérdés

mert neki nem tetszett ahogy csináltad.

Mi az amit csak azért csinálsz mert ő kérte, de előtte nem csináltad amúgy?

2022. aug. 8. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem keverem össze a bolognai szószt és a tésztát.
2022. aug. 8. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Ha nálam fogy el a wc papír, magamtól kicserélem a gurigát :D

Semmiségnek hangzik, mert a bontatlan tekercsek is ott vannak kéznyújtásnyira, így erre korábban nem figyeltem, pont nem érdekelt, hogy melyik irányba kell érte nyúlni ha még csak fel sem kell állni érte.

Na a férjemmel ez óriási vitatéma volt az elején. Gyűlöli ha akinél kifogy, az nem cseréli le a gurigát.

Egyszer majdnem szakítottunk, mert hogy én nem tisztelem őt, hisz már többször szólt, nem igaz, hogy ennyire nem figyelek rá, stb... pedig figyelek, csak 26 év berögződése nagy úr.

Na szóval mára már annyira görcsösen figyelem, hogy ha csak egy kevés van már a gurigán, inkább letekerem feleslegesen és cserélem, nehogy elfelejtsem. Olykor nem tudok elaludni, mert bekúszik az elmémbe a gondolat, hogy mi van, ha nincs a tartóban wc papír és válás lesz, olyankor kimegyek és megnézem akár éjfélkor is félálomban és nyugtázom, hogy jól van, nem lesz reggel háború:D

2022. aug. 8. 23:42
 13/15 anonim ***** válasza:

feleségem 1-2 év alatt elérte, hogy:

- egészségesebben étkezek

- többet mozgok (általában vele együtt)

- elpakolom a cuccaimat, nem hagyom elöl

- azonnal elmosogatok, pedig régebben szerettem halogatni

2022. aug. 9. 11:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt hogyan érte el?- mert hiába beszéltem vele erről szépen..
2022. aug. 9. 13:40
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es, szakíts már ezzel a szerencsétlen csajjal, de komolyan...
2022. aug. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!