Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell szinte elnézést kérni ha bele merünk szólni a párunk dolgaiba?
Pláne itt az oldalon olvasni sokat h ha vki aki együtt él a párjával és elmondja párja dolgaival kapcsolatban a véleményét,nem tetszését, itt mindenki leoltja.
Olyan hangnemben reagálnak mintha semmi alapja nem lenne beleszólni a párjának a dolgaiba. Mi az h egyáltalán bele mer?
Megdugni megdughatja de nehogy már bele merjen szólni v kritizálni a parja dolgait ahhoz nincs joga,de dugni igen..
Mégis miért lenne jogod akármibe is beleszólni? Ha nem tetszik a másik viselkedèse, el is hagyhatod.
Egyszerűen nem értem...összejöttök valakivel, aztán csak kritizáljàtok, meg akarjátok változtatni. Miért nem olyat kerestek, akivel minden passzol?
Szép is lenne, hogyha a párom bármibe megpróbálna beleszólni :D
Felnőtt ember vagyok és ő nem az apám.
Ha olyan hangnemben reagálnak a kommentelők, annak az lehet az oka, hogy a kérdés kiírója látja rosszul a helyzetet.
És amiket előttem is írtak. Nem mindegy mibe szólsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!