Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen tulajdonság az, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tulajdonság az, ami miatt régebben elküldtél valakit, most viszont már elfogadod, ha más téren jó?

Figyelt kérdés

Tizenéves korban, esetleg húszas évek elején még az ember sokszor álomvilágban él, elhiszi, hogy a filmekben mutatott herceg/nő valós, aztán ha az akit kap nem éppen olyan, elküldheti bizonyos hibája miatt. De idővel rájön, hogy másoknál is fennáll ez a probléma, vagy esetleg más, és mindenkinek vannak hibái és értékei, az a lényeg, kinek mi a fontos.

Milyen tulajdonságot (hibát) tudnál megemlíteni, amit régen nem fogadtál el, most azonban elfogadnád, ha az illető más téren jó? Mi az, amilyen korábbi döntéssel nem értesz egyet, esetleg kifejezetten butusnak gondolod azt, hogy akkoriban valakit emiatt elküldtél? És mikor jöttél erre rá?

2021. szept. 5. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Nincs ilyen. Épp ellenkezőleg. Azt bánom, hogy olyanoknak is esélyt adtam, akinek nem kellett volna.

N

2021. szept. 5. 18:57
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is ilyen tapasztalataim vannak, mint 1-esnek.
2021. szept. 5. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
91%

Szintén.

Régen olyan sok szart elnéztem a másiknak, ma már nem. Ezért is vagyok szingli már több, mint egy éve.

(pl: szex közben felveszi a telefont és beszélget, leszarják a fejemet de én még mindig szaladok utána, nem vesz karácsonyra ajándékot mert "tanult", igénytelen) Ilyesmik.

2021. szept. 5. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanez. A volt férjem elszórta a pénzt mindenre, de nem tűnt fel, hogy nem lehet vele tervezni, mert annyira szerelmes voltam....sosem volt listám, csak mentem a szívem után. Ma már az eszemet is követem
2021. szept. 5. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Régebben szinte bárkinek esélyt adtam, ami a magányosságom miatt is volt.

Megbántam. Belesétáltam olyasvalakinek a csapdájába, aki mindenhol máshol a kis szerencsétlen, tutyimutyi, ártatlan kisfiú volt, velem szemben pedig egy erőszakos tahó.

2021. szept. 5. 19:29
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Helyesírás. Számomra fontos az intelligencia és a műveltség, ezért néztem online ismerkedéskor a helyesírást. Aztán megismertem valakit személyesen, aki diszlexiásként nem tud helyesen írni, pedig intelligens, művelt, magasan képzett és még nagyon jó ember is.
2021. szept. 5. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
96%

Az előttem szólók véleményet tudom erősíteni.

Fiatalabb koromban könnyebben manipulálható, tapasztalatlan de szeretethiányos voltam és esélyt adtam olyanoknak is akik a kezdetektől sem bántak jól velem mert azt hittem, nem jár/létezik jobb.

Kihasználtak, hazudtak nekem, semmibe vettek, erőszakosak voltak velem 1-2-en mire rájöttem, hogy sokkal jobbat érdemlek és nem mindenki ilyen alja. Mostanában sokkal több az önbizalmam és már rá sem nézek olyanokra akiknek régen esélyt adtam. Nem is a szemetet vonzom magamhoz.

2021. szept. 5. 20:21
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Csatlakozom a többiekhez. Régen egy buta kislány voltam, aki mindent elnézett a szerelem nevében. Pofára is estem az alacsony elvárasaim miatt.
2021. szept. 5. 20:34
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Pasikat en tinin es huszéves elején olyan alapon is kiszórtam ha szemüveges/kontaktlencsés, rossz a foga vagy műfoga van vagy allandoan fogorvoshoz jár, ráncai, szemölcse fura anyajegye van, "öreg hangja" van, es az orát es cipőt neztem, es vagy ekszereket, azaz ha "apám féle"óraja van es nem valami designos, akkor off, ha márkátlan vagy stílustalan vagy "munkascipőben"jár megint off, vagy béna répaszáru nadrág stb(öltözködési stílus), vagy hosszu haja van, szakállas.

Röviden:leginkább a saját korosztályomra buktam csak, makk egészseges dús hajú hamvas bőr, menő cuccok, jó fogak szemek, pasis haj(nem hosszu), semmi szőrzet, stb.

Ma már kibirom ha vki szemuveges vagy műfoga van, ilyen olyan orvoshoz jár, es a borostát vagy 1-2cm-s szakallat is, az apám stilusu órakat hordókat is(meg ha egyaltalan hord órát neha az már plusz.) Szeretem az ékszeres pl gyűrűt hordo srácokat de ez ritka, leginkabb az öltözködési stílus az ami mai napig gyenge pontom es ma is utálom a hosszu hajuakat is es a szakallasakat is.

2021. szept. 5. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

En csak arrol irtam h9gy elso blikkre miket neztem akkor es most.

Masodikra hogy magát a személyiséget mi vonzott/taszitott akkor es most nem fejtem ki mert az is kész litania lenne.

9.voltam

2021. szept. 5. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!