Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párok mit csinálnak, ha egyik fél sem tud vagy csak simán nem főz?
Mindig ételrendelés?
Egyébként furcsa nekem ez a 'nem tud főzni' dolog, mert ha nézek egy receptet, én majdnem mindent meg tudok főzni, pedig annyira nem vagyok gyakorlott. Na persze mindenki más, elhiszem, hogy létezik ilyen is.
Sütni tudok, így általában én valami pékcuccot csinálok magamnak vagy szendvicset, a párom 2x eszik a munkahelyén, itthon ált. rántottát csinál magának. Kb kéthetente próbálok "főzni" valamit, de még a rántotthúsom sem valami jó, szóval...
Örülök, hogy van akinek minden sikerül, de mi hiába követjük a recepteket, nem lesznek jók a kaják, legjobb esetben is csak elmegyez kategória
15 azé ne keverjük a dolgokat 🤣
Hány kiló, gram meg milyen zöldség hús...másodikas lányom érti.
Főzni az tud, aki akar. Csak el kell olvasni a receptet. Aki azt mondja, hogy nem tud, igazán lehetne őszinte, is mondhatná, hogy nem akar.
Én pl nem szeretek főzni, párom sem, így mi sokszor rendelünk, vagy eszünk étteremben. Néha főzünk együtt, ha nagyon raerunk, vagy én olyankor is szoktam, ha valami hagyományosabb ételt ennék, mert azokat általában úgy szeretem, ahogy én készítem. Vagy ha nagyon éhes vagyok, nincs türelmem futárra várni, akkor szoktam valami egyszerűbb ételt főzni, azok 15 perc alatt akár megvannak.
De ja, ahol a pár egyik tagja sem akar főzni, ott főz más, pénzért. Ez már csak így megy.
ezek szerint a világ legjobb, michelin-csillagos séfjei csak annyi előnyt élveznek az analfabétákkal szemben, hogy ők éppen nem azok, mi?
baromság.
a főzés művészet, ugyanolyan érzék kell hozzá, mint a zenéléshez, vagy bármilyen egyéb, alkotói tevékenységhez.
önmagában egy recept nem jó semmire. hiába van odaírva, hogy 15 deka liszt, meg két hagyma, ha valaki nem érzi, hogy mit csinál, akkor szar lesz a főztje.
még egy sima kolbászos rántottát is el lehet rontani, nemhogy egy bolognai spagettit.
ha odaadod egy tucat embernek ugyanazt a receptet (tegyük fel, hogy mindegyik már kijárta az általánost), akkor bizony nem 12 tányérnyi, elektronra ugyanolyan étel jön ki belőle, hanem lesz, ami élből megy a kukába, és lesz, amire azt mondod "kéjjek mééég :)))" (de nem kapsz, mert okoskodtál)
na, szevasztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!